dinsdag 26 april 2016

Garderobebank

Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Vind de juiste inrichting voor elke kamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Koop nu goedkoop online! In afmetingen verkrijgbaar.


Dubbele garderobebank ideaal voor gebruik in sportclubs en kleedkamers.

Licht afgeronde houten latten. Met stelpoten, voor waterpas stellen. Garderobebank met fraaie afwerking. Zeer stabiele garderobebank. Let op: voorgemonteerd product, dus direct te plaatsen.


Samenstelling: - garderobebank - schoenenrek . Uw Kast garderobebank kopen doet U bij Kruizinga. Lage prijzen, Grote voorraden.

Onze collecties geven je alle mogelijkheden om je hal op te ruimen. Zo bespaar je tij elke dag opnieuw. Diverse afmetingen zitbanken en uitvoeringen leverbaar voor plaatsing in kleedkamers.


In hout, leer en kunststof verkrijgbaar. Houten En Kunststof Gecombineerd Met Mooie Kleuren En Functionaliteit. REA producten voor de recreatieve sector worden vervaardigd uit hoogwaardig slagvast kunststof materiaal.


Ze vinden wereldwijd hun weg naar zwembaden, sportaccommodaties, fitness-, recreatie- en revalidatiecentra. Met een enorme flexibiliteit biedt het modulaire systeem creatieve . Levertijd: 2-werkdagen. De garderobebank Hercules is een dubbele bank met kledinghaken en ruglatten. De vierkanten poten zijn gemaakt van gecoat staal. De zitlatten, rugleuningen en hakenlijsten zijn gemaakt van beuken hardhout.


LockerDirect biedt een groot assortiment aan kleedkamerbanken. Bestel eenvoudig en snel online. Overal en altijd mobiel reserveren. Korting met de Boels klantenkaart. Omschrijving, Vanaf prijs.

Schoenen- en opbergkast met zitkussen. Erg handig voor in de gang om alle schoenen in te bewaren. Als je de schoenen hebt gepakt kan je daarna meteen zittend aantrekken door het zitkussen.


Opklapbare wandbank leverbaar in 100cm breed. Geef je hal of gang een industriële look met deze garderobebank in de stoere verweerde kleur driftwood met steigerbuis kapstok. Ideaal voor de inrichting van kleedkamer of bedrijfsruimte. Voor het aan- en uittrekken van schoenen vormt het een zitplaats, voor de schoenen vindt u achter de klep een schoenenrooster.


Zo blijft alles netjes op orde. In een ander aflegvak met glasplaat kunt u bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.