woensdag 27 april 2016

Zwembad harmelen

Klik hieronder op de dag van je keuze om de openingstijden te bekijken. Let op, in vakanties en op feestdagen vervalt het reguliere openingsrooster. Kijk in dat geval in het bovenstaand venster naar de openingstijden.


We hebben ook een snelle baan speciaal voor de geoefende borstcrawlzwemmers. Je kan voor vragen over jouw slag terecht bij de zwemonderwijzers die toezicht houden. Direct naar: Batensteinbad.

Een zwembad van WoerdenSport. Een andere Woerden Sport websites site. Plan uw route met Fietsroutenetwerk. Ik heb de volgende vraag . Kinderen tot jaar, gratis. Los bad tot jaar, € 70.


Recreatiecentrum H2O Harmelen. Naast een zwembad h2o openingstijden vind je ook zwembad , sportschool, loodgieter, sport, tegels. Wij zijn Marja en Wout, twee ervaren zwemonderwijzers die al vele jaren actief zijn in het zwemonderwijs.

Zwembad h2o openingstijden Harmelen op Telefoonboek. In groepjes van kinderen. Spelenderwijs leren zwemmen. Op maandagochtend kunnen senioren hier terecht om te zwemmen in verwarmd water.


Omdat er een defect is geconstateerd zal op woensdag maart een nieuwe verwarmingsketel in zwembad H2O geïnstalleerd worden. Het komend weekend daalt de temperatuur van het zwemwater langzaam. Optisport, de beheerder van het zwembad , verwacht dan ook dat het zwembad in de loop van het weekend . Het is mogelijk in allerlei varianten, zoals vrij zwemmen, banen zwemmen en zwemles. Voor verschillende gebruikers.


Zwemmen is goed voor jong en oud. Tribune voor ouders die naar zwemles kijken. In H2O kan je vrijzwemmen, zwemles nemen, deelnemen aan diverse aqua- activiteiten en natuurlijk banenzwemmen. Daarnaast is er een restaurant, terras én elektrische oplaadpunten voor fietsen! Wil jij graag met mensen werken en zie je het als een uitdaging om zwemles te geven en de veiligheid te waarborgen in het zwembad ? Dan voel jij je als een vis in het water in deze uitdagende baan als zweminstructeur!


Harmelen is een dorp in de gemeente Woerden in de Nederlandse provincie Utrecht. Verder zijn er nog tennisbanen, een zwembad , een aantal sportscholen, een manege, scouting en jong nederland. Je kunt er tevens zalen huren voor onder andere bruiloften, beurzen en tentoonstellingen.


Upload your holiday pictures and holiday videos!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.