vrijdag 29 april 2016

Zwembad de overdekte leiden

De Overdekte was een overdekt zwembad in de Nederlandse stad Leiden. De laatste dienst werd gehouden op . In het bassin staan twee personen in badkleding. Haarlemmerstraat Leiden.


Toen was zwembad de Overdekte nog een kerk. De geschiedenis van deze kerk, de R.

This Pin was discovered by Ria Zirkzee. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ook weet iedereen zich de. Gebouwd als kerk van de parochie O. De Mon Pèrekerk is daarna verbouwd tot overdekt zwembad.


Het terrein was wel omgracht, maar werd gebruikt als boomgaard en moestuin. Stationsweg richting station. Op die plek kwam later de showroom van het Motorhuis en nog later de ANWB.

Kortingen tot op overdekt zwembaden. Super aanbiedingen op GROUPON. Gratis aanmelden en genieten in Leiden met onze kortingsbonnen. De Uithof: uur skiën of snowboarden voor volwassene of kind in.


De Ondergetekenden brengen ter kennis van het publiek, dat de INRIGTING voor WARME BADEN op de Bloemmarkt te Leiden , onder Directie van den Heer J. RUTGERS, GEOPEND zal worden aanstaanden Zaturdag den 29sten November. Terwijl zij voor de Conditiën waarop het gebruik der Baden plaats vindt, moeten. Zoek uit door direct contact met hen op.


Zwembaden omgeving Leiden. Vragen op het terrein van kortingen voor groepen en grote gezinnen, als ook voor gratis baden voor promoties. Genoeg te zwemmen in Leiderdorp. Vrijzwemmen, zwemles, discozwemmen, snorkelen en je feestje vieren!


Het Vijf Meibad is een bad gebouwd voor zweminstructie. Er is een 25-meter bassin en een instructiebassin. Gelegen op de eerste verdieping incl. Links het oude inmiddels verdwenen Spoorkwartier.


Een mooie foto van het Leidse station in vroeger tijden, de NZH bussen zoals die vele.

Het eerste concrete voorstel dat uiteindelijk zou leiden tot de bouw van het overdekt gemeentelijk zwembad in . Op het Maria Gijzenplein in het hart van Leiden zwemmen vissen in het rond. Niet in een vijver, maar hoog in de lucht. Normaal geen plek voor waterdieren, zou je denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.