donderdag 21 april 2016

Stoomtreintjes zuiderpark

U staat op het station en ziet de stoomtrein vertrekken. U rijdt een rondje in de trein mee. Tussen hoge bomen en dicht struikgewas ruikt . Ritje met de trein door het Zuiderpark Vandaag met Timon naar het Zuiderpark geweest om wat.


Fokko in het stoomtreintje met zijn vriendje Kevin uit de klas. Kom een ritje op één van de mooie stoomtreintjes in het Zuiderpark maken.

U kunt een rit maken met een miniatuur stoomtrein , of dieseltrein. Wat ontzettend leuk die stoomtreintjes ! Onze dochter van jaar heeft genoten, en wij ook:-) Eric Renes. Leuk om al die stoomtreintjes te zien.


Door Willemijn – Veel mensen in Den Haag kennen het Zuiderpark. Maar wist je ook dat er een aantal prachtige mini stoomtreintjes rijden? Maak een ritje met een stoomtreintje door het Zuiderpark.


Jong en oud mogen instappen voor een rondje in de modeltreinen.

Verder zijn er verschillende leuke dingen te bezichtigen op het terrein en kun je een kijkje in de werkplaats nemen. Je staat op het station en ziet de stoomtrein vertrekken. See what people are saying and join the conversation. De wagons zijn volgeladen . Tegen een symbolische vergoeding werd het terrein in het Zuiderpark ter beschikking gesteld aan . Er zijn stoomtreintjes , er is een bloementuin, een kinderboerderij, midgetgolf, een openlucht theater.


Kortom er is van alles . Huygensmuseum Hofwijck 24. MOOI Zomerspektakels 16. Vrijdag en zaterdag worden mensen die meerijden in de stoomtreintjes verrast met spannende dingen langs de spoorbaan. Stoomtreintjes Zuiderpark 54.


Voor kinderen zijn er onder meer een spookluchtkussen en bloedsuikerspinnen. De Spookavonden zijn van 18. Op vrijdag oktober is er van 14. Middag : we maken lekkere fruitijsjes. Wie maakt het lekkerste ijsje?


Ochtend: met de stoomtreintjes in het Zuiderpark rondrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.