woensdag 27 april 2016

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen is voor iedereen. Gezellig zwemmen met familie, vrienden of vriendinnen in het zwembad. Ga samen spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef een leuke tijd!


Ontvang onze nieuwsbrief. Let op: per volwassen persoon mogen maximaal twee kinderen zonder diploma zwemmen.

Er zijn geen vakantieroosters. Ga jij intensief trainen in het water of lekker ontspannen baantjes trekken en je spieren losmaken na een training? Gewoon lekker zwemmen en genieten van de gemoedelijke sfeer in het Geusseltbad. Samen lekker ontspannen op de bubbelbank naast het spetterende watergordijn het kan allemaal.


De kleintjes kunnen spelen en spetteren in de waterbassins met . Nieuwe jeugdherinneringen in de maak! Hoppa, van de glijbaan, of vervul de opdrachten van het interactieve televisiescherm.

In de vakantie is er altijd een aangepast rooster, kijk daarvoor even bij de openingstijden en tarieven! Wanneer zijn de zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen in Arnhem open ? Hier staan openingstijden van zwemactiviteiten en zwemlessen bij beide zwembaden. Recreatief zwemmen ook wel vrij zwemmen.


Een leuk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen, van jong tot oud is er veel leuks te beleven. Ravotten met vriendjes en vriendinnetjes, dobberen in het water of ontspannen in de whirlpool.


En wil je even uitrusten? Dan kun je terecht in de zwemmersbar voor een hapje en een . Voor alle leeftijden en alle niveaus heeft Sportstad Heerenveen wel een geschikt bad. Kom lekker baantjes zwemmen in het wedstrijdbad en lekker genieten van het warme water in het doelgroepen- of instructiebad.


Je kunt aan de kassa een los kaartje kopen of in onze webshop een . Elke dag in zwembad Zaangolf en op zondagochtend in De Watering en De Slag is iedereen van harte welkom tijdens het vrijzwemmen. Lekker spelen met uw kin zelf oefeningen doen of gewoon genieten van het warme water. Bij het recreatief zwemmen is iedereen welkom, op de aangegeven uitzonderingen na.


Welke soorten recreatief zwemmen bieden we?

De duikplank is open en kinderen kunnen met allerlei spelmateriaal spelen. Af en toe ligt ook onze Sharky in het water. Sharky ligt in het wedstrijdbad en is daarom alleen toegankelijk voor kinderen met minimaal een . Waterpret is voor iedereen, van jong tot oud.


Houd het familiegevoel vast en maak tijd voor elkaar. Kom eens gezellig met het hele gezin of opa en oma zwemmen. Zwembad Zaangolf biedt alle faciliteiten voor een heerlijke dag in het water. Kom ook langs voor ABC-lessen, OuderKind-zwemmen en dynamische aquasporten. U kunt ook lekker komen recreëren in Gouwebad De Sniep.


Tijdens het recreatief zwemmen is het recreatiebad altijd geopend. Op een aantal tijden kunt u tijdens het recreatief zwemmen ook gebruik maken van het wedstrijdbad. Het recreatief zwemmen is bij ons ingedeeld in verschillende blokken:.


Banenzwemmen (v.a. jaar) 10:- 12:00. Met kleine kinderen lekker in het warme instructiebad spelen met het aanwezige speelgoed of gezellig ravotten in het wedstrijdbad. Het kan allemaal in het Van Maanenbad.


Vrijzwemmen in Van Maanenbad. Een baantje trekken kan natuurlijk ook, maar er liggen geen lijnen in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.