maandag 25 april 2016

Kastanjehout omheining

Vooral kastanje hekwerk is erg populair door zijn rustieke uitstraling. Aangezien kastanjehout een houtsoort is die niet van ver geïmporteerd moet worden, is een kastanje omheining goed voor het milieu. In dit artikel kom je meer te weten over de mogelijke uitvoeringen van kastanje afsluitingen en hun prijzen. De Hekkerij levert diverse maten (latafstand en hoogtes) frans schapenhek.


Het frans schapenhek is uit voorraad leverbaar.

Meerdere maten op voorraad. Eventueel op bestelling vrijblijvende offerte en maatwerk. Bijpassende poorten en hekken. Palen in meerdere maten.


Dit type kastanje tuinhout is zeer geschikt voor omheiningen van uw erf of hok voor schapen, geiten en honden. Frans kastanjehout op rol is dichter, puntiger en minder grillig. Engels kastanjehouten hekken zijn goedkoper maar hebben minder rechte spijlen.

Naast kastanjehekken op rol bieden wij een grote collectie. Op zoek naar Kastanje omheining ? Bekijk ons assortiment op Ecohout. Als u graag in het bezit wilt komen van dit sfeervolle natuurproduct, kunt u het zelf ophalen, meteen bestellen of eventueel contact met ons opnemen voor het maken van een op uw. Het is dus zeer milieuvriendelijk en bovendien ook onderhoudsarm. Allen in verschillende afmetingen en lengtes.


Ons assortiment kastanjehout omvat naast kastanje hekwerk ook kastanje poorten en palen. De afrastering is te gebruiken als erfafscheiding, maar ook als omheining voor bijvoorbeeld paarden -, koeien-, . Onbehandelde, gekloofde kastanjehouten staken. Samengebonden met gegalvaniseerde ijzerdraad. Natuurlijke en duurzame omheining.


AddThis Sharing Buttons. Stuur naar een vriend(in). Een robuuste omheining van gekloofd kastanjehout. Karakteristieke poort voor uw tuin.

Vanaf € 2Cottage poort. Nieuw in ons assortiment! Ook al uw Kastanje hekwerken besteld u op bij Van Vliet kastanjehout ! Bestel alles van meter hekwerken (ook wel schapenhekken genoemd) en diverse kastanjepalen. Dit type tuinhout is zeer geschikt voor omheiningen van uw erf of voor afsluitingen voor uw . Een omheining gemaakt uit onbehandelde kastanjehouten latten, verbonden met een gegalvaniseerde ijzerdraad Een zeer duurzame en voordelige omheining De kastanjehouten latten nemen de vorm aan van de takken, die gekliefd werden. Het zelf plaatsen van kastanje hekwerk of schapenhek is niet moeilijk.


De instructies voor de plaatsing van kastanje hekwerk helpen u snel op weg om eenvoudig zelf uw hekwerk zelf monteren. Het kastanjehout heeft de volgende voordelen: weerbestendig en. Het is inmiddels haast niet meer weg te denken: het kastanje hekwerk als alternatief voor de standaard omheining van paaltjes en gaas of draad.


Het hekwerk geeft uw omheining een opvallend en mooi natuurlijk uiterlijk. De rollen zijn eenvoudig te plaatsen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.