woensdag 27 april 2016

Ijzeren man weert

Welkom bij zwembad De IJzeren Man , het mooiste zwembad van Limburg. Recreatiegebied de IJzeren Man Weert. Lekker spelen bij Kinderpretland of toch liever wat . Het gebie dat ongeveer 1ha groot is, is vernoemd naar de plas die in het gebied gelegen is.


De IJzeren Man is de naam van een natuur- en recreatiegebied dat zich bevindt ten zuidwesten van Weert.

Een bezoek brengen aan Bezoekerscentrum IJzeren Man ? Bekijk de website voor meer informatie! Dit is een leuk zwembad met glijbaan binnen en familie glijbaan buiten. Entree : euro Bedankt.


Het enige wat dit bad meer heeft is een golfslagbad. De “ Hema IJzeren Man loop” (voorheen Volksloop) is een begrip in Weert en omstreken. Wanneer: Elke eerste zondag van de maand om 10. Feestdag of geen feestdag, de IJzeren Man Volksloop gaat altijd .

Openingsuren: Van april tot november: Weekdagen van 10u tot 17u en tijdens het weekend van 13u tot 17u. Het ligt aan de zuidwestelijke kant van Weert , de IJzeren Man , . Gratis toegankelijk, zie voor openingstijden de website. De 23-jarige vrouw uit Eindhoven werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Daar is zij in de loop van de avond overleden. De politie onderzoekt de oorzaak van haar . Omschrijving: Een rondwandeling tussen Weert en Loozen ( België) in het natuurgebied Kempenbroek.


Met de droge bossen en spiegelende vennen heeft dit gebied natuurschoon in overvloed. Lengte: km ( Allemanspad). Website, arrow, Resort De IJzeren Man. Luchtfoto van de camping, arrow, Luchtfoto. Campings in de buurt, arrow, Campings in de buurt.


Adres, Herenvennenweg 60. Uitslagen en Inschrijven. Het IVN, Weert Energie, Stichting Groen Weert en het NMC hebben voor de lokale politici in Weert e. En dat alles voor maar een entreeprijs.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor IJzeren Man BV Dressuur - en Springstal De in Weert vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.