donderdag 28 april 2016

Steigerbuis pergola

Met steigerbuizen maak je een pergola in elk gewenst formaat. Dan kunt u via Mijnnaaiatelier. Wij leveren de buizen voor u op maat zonder zaagkosten!


Een pergola zelf maken van steigerbuizen en verbindingsstukken is vrij eenvoudig. Zeker met de juiste voorbereiding, een goede tekening en deskundig advies.

Doorgaans wordt voor het maken van deze constructie gebuik gemaakt van stalen steigerbuizen. Afhankelijk van de afmetingen kan hiervoor elke diameter gebruikt worden. Deze pin is ontdekt door Gertrude Knauff.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Zelf een leuke pergola maken? Als u van plan bent een pergola aan te schaffen kunt u er toch ook zelf een maken? Voorbeeld van een steigerbuis zonnescherm, het frame voor deze losstaande pergola maak je van steigerbuizen en buiskoppelingen.


Maak zelf uw pergola van steigerbuis.

Eenvoudige bouwtekeningen. See more ideas about Pergolas, Yards and Garden. Zo maakt Lodewijk in de kleine patio een pergola van holle bamboepalen. Door deze materiaalkeuze transformeert hij de tuin eenvoudig in een gezellige exotische omgeving. Wil je je tuin een robuuste uitstraling geven?


Ga dan aan de slag met steigerbuizen. Kant en klaar haag met eigentijdse steigerbuis pergola. Stuur een mail voor meer informatie. Pergola for vines made from Kee Klamp fittings. This Pin was discovered by Magda Hoogeveen.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Industrieel, stoer, robuust en eigentijds. Ga aan de slag met een eigen ontwerp of laat je inspireren door de vele voorbeelden op onze inspiratiepagina. Cette épingle a été découverte par Fam. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.


Prima combineerbaar met de koppelingen. Te denken valt aan bijvoorbeeld een pergola , frame voor een schaduwdoek of om meubels te maken.

Vaak wordt voor een tafel of kast gekozen voor . Det var Hanna Schuinder, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Steigerbuizen worden steeds populairder. Kijk hier voor inspiratie, informatie en advies over steigerbuizen en maak zelf je meubels met steigerbuizen.


Het leuke aan de pergola is dat hij toegepast kan worden in vrijwel alle tuinstijlen. Door de balken te schilderen, overstek te geven of te verbinden met steigerbuis wordt elke pergola uniek. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de talloze mogelijkheden die klimplanten bieden!


Hier vindt u onze stalen steigerbuizen. Deze buizen zijn thermisch verzinkt en roesten daardoor niet. De steigerbuizen zijn direct online te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.