donderdag 28 april 2016

Workshop barbecue

Leer op verschillende manieren BBQ-en bij de Weber Grill Academy! LEER WEBEREN Wereldwijd zijn er meer dan 1Weber Grill Academy locaties die barbecueworkshops verzorgen. Onze Grill Academy gasten leren diverse gerechten te bereiden op de barbecue , van vis en vlees tot cake en groenten.


Er zijn verschillende prijsklasses voor de workshops en de mogelijkheden zijn . Leer barbecueën van een pitmaster. BBQ AcademyWat bieden wij.

Of je nu beginner bent of gevorder er is een geschikte workshop te vinden. Ben je vooral geïnteresseerd in spareribs, kies dan voor de. Wij zijn dé barbecuesensatie van Nederlan gevestigd in Delft. Maatwerk trainingen , teambuilding en masterclasses waarin wij mensen leren culinair buitenkoken op de Weber barbecue en.


Wil jij een echte pitmaster worden? Maak dan gebruik van één van onze workshops. Je wordt begeleid door Nederlands kampioen Low and Slow barbecue Demy Kiezebrink of KCBS-jurylid.


Grillen als een masterchef wordt een koud kunstje met de barbecue workshops van Fonteyn.

Er kan gekozen worden uit verschillende niveaus waaronder bachelor, specialist, master of competition class. Onder begeleiding van vakkundige pittmasters leer je onder meer hoe je de beste kip, pulled pork en steaks kunt . We laten u kennismaken met verschillende bbq-toestellen, en bakwijzes. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag bbqt.


Zin om samen heerlijke BBQ-gerechten te maken? Je leert de fijne kneepjes tijdens deze masterclass van echte professionals. Er zijn zowel workshops voor beginners als voor de wat meer ervaren. Tijdens deze ½ uur durende masterclass wordt er actief zelf gekookt en . Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebrei.


Heb je de basis van het Weberen onder de knie dan bieden wij ook een gevorderde workshop. Een nieuwe barbecue uitproberen of je favoriete recept laten proeven aan andere enthousiastelingen? Een barbecueworkshop, bedrijfsuitje of een Amerikaanse barbecue op locatie? We hebben een eigen workshopruimte in de zaak waar we workshops geven . Tijdens onze workshops leer je alles wat je moet weten over het koken op een kamado barbecue. Of dit nu een Bastar Grill Guru, Big Green Egg, Primo, Kamado Joe of een ander merk kamado is, de fijne kneepjes.


Barbecue Workshop bij Harlem BBQ. Via de meest authentieke en smaakvolle manier van bereiden: grillen op de barbecue.

Zo ervaar je de ware smaakbeleving. Bij Sapor doen we dat, net als veel sterrenkoks, op de professionele Grill Dome houtskoolbarbecue. Op de barbecue kun je echte culinaire toppers maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.