woensdag 27 april 2016

Mucoperiostale opklap

Waar voor het trekken van de kiezen (de titel zegt het al) 3x H3 moeizaam trekken tand of kies, met mucoperiostale opklap en His gerekend. Bij het lezen van de term moeizaam trekken, had ik al enigszins mijn twijfels, maar na het opzoeken van de term mucoperiostale opklap , weet ik heel zeker dat . Hgecompliceerde extractie met mucoperiostale. Gecompliceerde extractie zonder mucoperiostale.


Moeizaam trekken tand of kies, met mucoperiostale opklap.

Wanneer een tand of kies zich niet gemakkelijk laat verwijderen en er een incisie in het tandvlees gemaakt dient te worden kan deze code gedeclareerd worden. Inclusief hechtingen en . Tandarts Amsterdam West. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste gevallen van napijn worden . Terug naar vorige pagina.


Hcorrectie processus alveolaris correctie van de kaakwal, als zelfstandige per kaak verrichting inclusief hechtingen en wondtoilet. Hfrenulum extirpatie verwijderen van lipbandje inclusief hechtingen en wondtoilet.

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief. Discussion: Mucoperiostale opklap. Altijd al willen weten wat dat laatste is. Deze prestatie is inclusief hechtingen en wondtoilet.


HHHHH4 Voorbereiding praktijkruimte ten behoeve van chirurgische verrichtingen vallend onder onderdeel B Hemisectie van een molaar. Status na extractie: frontaal aanzicht. Corrigeren van de vorm van de kaak, per kaak.


Aangeven outline van de mucoperiostale opklap. De foto van element (in de status staat 45) wijst echter naar het tegendeel. Er is sprake van een wortelrest. Is een tand of kies echt niet meer te redden, dan zal die verwijderd moeten worden.


In veel gevallen wordt er met jou besproken of er mogelijkheden zijn de verloren tand of kies te vervangen door bijvoorbeeld een prothese, . De NZa is belast met markttoezicht, . Nou, niks opklap ( schijnt een incisie te zijn) en al helemaal geen hechting of wondverzorging. Ik stond binnen minuten buiten. Ik heb gelijk een mail gestuurd met verzoek om opheldering.

Dat krijg je met die lieftallige vrouwen! HTrekken tand of kies. HKosten hechtmateriaal. Bekijk wat u vergoed krijgt voor het trekken van een tand of kies. Kiest u voor Menzis, dan kiest u voor een scherpe premie en ruime vergoedingen.


Behandeling kaakbreuk, per kaak. Onderdeel B HVoorbereiding praktijkruimte ten behoeve van chirurgische verrichtingen vallend onder onderdeel B € 551. Daarbij is tevens vermeld: “ Hen Hkunnen niet in rekening worden gebracht voor extracties in het kader van orthodontie.


Hiervoor gelden afwijkende tariefcodes (zie hoofdstuk XIII Orthodontie (D)).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.