donderdag 28 april 2016

Grootste zwembad duitsland

Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond. In het tropisch dorp vind u diverse authentieke tropische gebouwen. Sterker nog, het is het grootste tropische zwemparadijs ter wereld!


Het gebouw is 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog. Het bevat meerdere zwembaden, een tropisch regenwou een .

Het grootste en meest waanzinnige subtropisch zwemparadijs in Berlijn. Je kunt je hier dagen vermaken, leuk voor jong en oud. Grootste zwembad ter wereld!


Wat is er heerlijker dan een dagje met de kinderen naar het zwembad ! Tijdens een bezoek aan Duitsland kunt bij deze leukste zwembaden terecht. Actie, plezier en avontuur worden aangekondigd in de Galaxy met zijn talrijke glijbanen , het golfbad en de grootste roestvrijstalen Halfpipe ter wereld. Dit uniek zwemparadijs ligt in Duitsland op een uurtje rijden vanaf Berlijn.

Wil jij hier ook eens heen. In het grootste tropische zwemparadijs ter wereld staan de bezoekers indrukwekkende shows met dansers uit allerlei landen en fantastische sportmogelijkheden te wachten. Berlijn loopt het strandseizoen nooit ten einde. Tropische regenwouden, een zee met 200m lang stran whirlpools een lagune en meerdere glijbanen.


Dus of je nou wilt relaxen, een verfrissende . Kinderen kunnen zich vermaken met de meter hoge waterglijbaantoren, welke de grootste van Duitsland is. In Duitsland vind je de allerbeste aquaparken met spectaculaire glijbanen en prachtige zwembaden! Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Duitsland ? Check de aanbiedingen van Landal Greenparks, met keuze uit parken met kinderfaciliteiten, activiteiten en overdekt zwembad.


Verdwaal in een heus tropisch regenwoud en verbaas je over alle faciliteiten: een zee met een tweehonderd meter lang stran een lagune, glijbanen en sprankelende shows! Een wandeling langs het stran een expeditie door het tropische regenwou ontspannen in het wellnesscenter, lekker eten en een fantastische . Waan jezelf Tarzan en Jane in het grote tropisch regenwou voel je een avonturier van de grootste. Voor een subtropische zwem-ervaring hoef je niet meer de halve wereld over te vliegen. Dit kan namelijk gewoon bij onze oosterburen!


Dit kleine plaatsje ligt op ongeveer kilometer ten zuidoosten van Berlijn.

Niet verbazingwekkend als je weet dat er ruimte is voor 8. Pak je zwemspullen en spring in de auto want dit waterpark in Duitsland moét je gezien hebben! Lagunes en grotten in het zwembad. Je waant je in een ware tropische vakantiewereld.


Het belevingslandschap kunnen gasten die overnachten uur per dag benutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.