donderdag 21 april 2016

Zwemkasteel nienoord

Banen zwemmen meter bad: Op de aangegeven tijden is er ruimte om banen te zwemmen. Op de andere tijden is dit mogelijk indien de drukte het toelaat. Maandag april Paasmaandag 10:30 . Zwem A-B-C all-in (inclusief inschrijfgeld en examenkosten).


Aanbieding geldig tot februari. Dit subtropische zwembad heeft verschillende baden met onder.

De recreatiemogelijkheden die toen op het landgoed werden aangeboden zijn langzamerhand . Voor het maken van meters kun je terecht in het 25-meterbad en in het recreatiebad is het heerlijk ontspannen. Verder worden er zwemlessen gegeven en kun je sportief en gezellig meedoen met de aquasporten, seniorenzwemmen. Het bestaat uit een binnenbad met meter lange waterglijbaan, stroomversnelling, bubbelbad en Peuterbad.


Daarnaast is er een meter wedstrijdbad. Buiten is er nog het grote meterbad waarin een meter lange . De deelnemers waren voorzien van een schitterend gekleurde staart waaronder drie moeders en hun dochters. Na diverse oefeningen was het moment . Zwemkasteel Nienoord is het zwembad op landgoed Nienoord in Leek.

Spetterend waterplezier beleef je in één van de mooist gelegen subtropische zwembaden van Nederland. LEEK – Zwemclub Aqualero hield maandag in het zwemkasteel Nienoord te Leek voor haar jeugdleden en masters een swimclinic door de nationale topzwemmers Sébas van Lith en Joost Reijns. Binnen is een meter bad voor banenzwemmen, zwemlessen en diverse.


Large swimming pools and great for kids! Landgoed Nienoord , Leek. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Zo zijn er aangepaste toiletten en rolstoelen aanwezig.


De paden in het park zijn grotendeels verhard en makkelijk begaanbaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in het familiepark, dit in verband met hun eigen zeldzame huisdieren. Wethouder Rien Honnef uit Leek zal tijdens een gesprek met NV Waterbedrijf Groningen, gevestigd in Nietap, informeren naar de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van restwarmte.


Dit naar aanleiding van de vraag van de CDA-fractie naar de haalbaarheid om de restwarmte . Verken de waterval en wildwaterkreek of sjees van de veertig meter lange glijbaan. Neem daarna een verfrissende duik in het buitenbad of kom rustig bij op de zonneweide. De meest volledige site met ruim 66. Bladeren vallen van de bomen, er groeien paddenstoelen en er wordt gezocht naar kastanjes.


De herfstvakantie is bijna te kort voor alle . Van actief baantjes trekken naar heerlijk ontspannen dobberen in het recreatiebad. Het zwembad beschikt over mooie glijbanen, een whirlpool, watervallen en een sauna.

Geplaatst in Zwemmen Groningen. In het binnenbad liggen drie grote wipe-out banen waarop geklommen, gegleden en gerend kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.