vrijdag 29 april 2016

Kunstgras golf

Ontdek hier de mogelijkheden! Voor de echte golf liefhebber kan met kunstgras zijn tuin in een handomdraai veranderen in een prachtige putting green. Het gebruik van kunstgras als ondergrond voor de putting green in uw achtertuin heeft als grote voordeel dat het gras altijd vlak is.


Zo heeft u zonder veel onderhoud een perfecte green om het putten te . Op Ter Specke in Lisse, een golfbaan op voetbalvelden, zijn de kleine greens recent vervangen door kunstgras greens.

Op Golfbaan Schinkelshoek wordt al jaren gespeeld op kunstgras greens. Golfcentrum Amsteldijk heeft oefenfaciliteiten van gras maar ook van kunstgras. Hetzelfde geldt voor Delflan. Bij golf kunstgras kunt u denken aan kunstgras afslagmatten waar u uw tee in kunt plaatsen of bijvoorbeeld aan een kunstgras golf green.


U zoek naar golf kunstgras ? Afslagmatten, greens of oefenbanen. Uw eigen golf green van kunstgras in uw tuin?

Met uw eigen golf green kunt u altijd ontspannen een balletje slaan. TigerTurf verzorgt ook golfbanen van kunstgras. Wilt u uw golfbaan voorzien van kunstgras ? Of een putting green in uw tuin?


Easylawn ontwerpt, installeert en onderhoud golf greens! Ben je een golfliefhebber? Dan kan je je tuin in een handomdraai veranderen in een prachtige kunstgras golf green. Met een kunstgras ondergrond is het gras altijd vlak.


Het kaatsen van de bal wordt tot het minimum beperkt. Het golfballetje rolt vloeiend en snel over het gras. Gepassioneerd door golf en u wenst uw putten en chippen te verbeteren?


Een eigen golfgreen in natuurgras is, vanwege het intensieve en tijdrovende onderhou bijna onmogelijk. ForGrass kunstgras zorgt ervoor dat uw tuin in geen tijd veranderd in een uitdagende en prachtige golf green. Een golfbaan bestaat uit verschillende zones die elk op hun beurt een heel specifiek type gras nodig hebben.


Voor een midgetgolfbaan, kunstgras golf green of putting green thuis bent u bij KSP aan het goede adres.

Klik hier voor de opties. Onderhoud van golfterreinen is duur en arbeidsintensief. Met het speciaal voor golf ontworpen kunstgras van ResiGrass in duurzaam polyamide, realiseert u aanzienlijke besparingen. Voor de aanleg van de Fairway en de Fringe heeft ResiGrass een ruim aanbod aan . Door de unieke eigenschappen van het kunstgras heeft u uw tuin binnen no-time veranderd in een ware golfgreen.


Kunstgras is ideaal voor een golf green. Het veranderen van uw tuin in een golfgreen heeft als voordeel dat uw . Deze kunstgras robuste getufte loper is ideaal om uw snelheid van het putten van de golfbal te verbeteren. Precies zoals op de green kan je hier naar alle lust op oefenen, maar dan waar je maar wil, zelf. Specialist in het ontwerpen en aanleggen van complete kunstgras golfbanen, kunstgras greens, oefenbanen, driving ranges en target greens.


Bekijk de mogelijkheden op adcio. Vraag vrijblijvend om advies. Werk aan je korte spel met een privé putting green in je eigen achtertuin. Als u regelmatig oefent op Dimanjo kunstgras greens zult u zeker uw putting stroke verbeteren. U kunt namelijk vertrouwen op een constante kwaliteit en consistente rol van de bal vanuit iedere positie op de kunstgras green.


Ook uw chip- en pitch slagen van verschillende afstanden zullen met sprongen vooruit gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.