donderdag 28 april 2016

Bedrijfstuin

In een groene omgeving presteren mensen beter en blijven mensen gezonder. Uw bedrijfstuin is bovendien uw groene visitekaartje. Zoekt u een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw bedrijfstuin ? Dan bent u bij Berdi aan het juiste adres.


Al jarenlang zijn wij een allround en betrokken partner voor bedrijven. Zo helpen wij bedrijven met onkruidbestrijding, gladheidsbestrijding, VTA controles en het overige onderhoud .

Ontwerp en aanleg bedrijfstuinen ? Hovenier Roel Zuidema verzorgt het ontwerp en onderhoud van jouw bedrijfsterrein of bedrijfstuin met veel plezier en vakmanschap. Bedrijfstuin en -terras. Een verzorgde parking, een fris groene, geschoren haag, een strak gazon rondom het bedrijf, een onkruidvrije border,.


Verzorgde buitenplanten zorgen ervoor dat uw bedrijfsgroen uw bedrijf meer uitstraling geeft. Bovendien maakt het van uw bedrijf ook een aangenamere werkplek voor alle . Neem contact op voor advies over bedrijfstuinen ! Bloeiende werkomgeving verfrist, verwondert en inspireert.

Een natuurlijke bedrijfstuin is een verzorgd en aansprekend duurzaam visitekaartje naar bezoekers, medewerkers en de buurt. De tuin vormt een inspirerende plek om te pauzeren of te overleggen. Met een natuurlijke tuin bij je bedrijf investeer je in een bloeiende, . Wij knippen hagen, maaien het gazon, bestrijden chemievrij het onkrui snoeien bomen, vegen straatwerk en meer. Een goed verzorgde bedrijfstuin geeft uw medewerkers en klanten een goed gevoel.


Daarnaast bepaalt hij ook de uitstraling van uw gebouw. Voor de klanten en leveranciers is het in de eerste plaats belangrijk dat we zorgen voor een parking of . Onderhoud bedrijfstuinen. Naast een schitterende tuin wilt u dat uw complete bedrijfsterrein er perfect bijligt, ook dít kunt u aan onze hoveniers overlaten.


Onze mensen kijken naar het . Een eerste indruk maak je maar één keer. Het versterkt uw identiteit, uw imago, de uitstraling van uw organisatie. Kort en krachtig: een aantrekkelijke bedrijfstuin zorgt voor de juiste beleving bij uw klanten, medewerkers en relaties en geeft uw pand . Groen ondernemen is zeer actueel. Veel van uw klanten waarderen deze maatschappelijk verantwoorde wijze van zakendoen en zullen zich thuisvoelen bij een zakenpartner die dit ook uitstraalt. Dat begrijpen we, want uit wetenschappelijk onderzoek is.


Natuurlijk wilt u als bedrijf een goede indruk achterlaten bij uw klanten.

Daarom levert u goed werk af. Toch speelt ook de bedrijfsomgeving een belangrijke rol bij die beeldvorming. Die moet verzorg praktisch en bovenal uitnodigend zijn.


Niet alleen goed voor het imago van uw bedrijf, maar ook stimulerend . Ecologische bedrijfstuinen. Een bloemenweide aan je bedrijf: beter dan een strakke gazon. Een groendak op een fietsenstalling, een bloemenweide of een groene parking: het is eens wat anders dan het strakke gazon of de betonnen parking waarmee de meeste bedrijven zich laten omringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.