vrijdag 22 april 2016

Zwemspa prijs

Zwemspa : soorten en prijzen. Een zwemspa kun je zien als een combinatie van een compact zwembad en een spa. Door de powerjets in de spa kun je tegen de stroming inzwemmen zonder dat je hiervoor een olympisch zwembad in je tuin hoeft te hebben. Koop of Verkoop zwemspa op Marktplaats. Grootste assortiment direct leverbaar.


Nu te koop bij Fonteynspas.

Zwemmen op één vierkante meter. Baantjes trekken, maar toch niet vooruitgaan. Wij stellen je de swimspa voor. Maar een zwemspa kopen, dat is toch prijzig?


Klopt, maar dan heeft u ook een unieke ervaring! Met een swimspa kunt u namelijk tegelijkertijd genieten van warme massage-stromen en aan uw conditie werken door een paar baantjes te zwemmen. Dat is de swimspa prijs dubbel en dik waard. Wanneer u op zoek bent naar .

De goedkoopste varianten heb je vanaf 10. Een swimspa, jacuzzi of zwembad: zalige relaxatie na uw werkdag. Kortomeer toeters en bellen.


Voor de een is een zwemspa een alternatief . Euro tot een veelvoud hiervan. De prijs van een volledige zwemspa variëert van 10. Een groot voordeel van een zwemspa ten opzichte van een normaal . Twijfel je tussen een verwarmd zwembad en een tuinspa, dan moet je een zwemspa kopen. Kies je voor een ingebouwde spa, dan zal dat een hogere prijs betekenen want dan dien je een put te graven en die ondergrond te stabiliseren.


Daarnaast is de prijs van een zwemspa ook . Wat is er fijner dan het hele jaar door te kunnen zwemmen en dat gewoon bij u thuis! Steeds vaker wordt er gekozen voor een zwemspa inplaats van een traditioneel zwembad. Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale swimspa. De koffie staat alvast klaar! Actief zwemmen tegen de jetstreams in of juist relaxen en heerlijk genieten van de massagejets.


Deze zwemspa biedt veel zwemplezier per m³. Energiezuinige circulatiepomp. Ozon desinfectie systeem.

Extra dikke thermocover. LED verlichte pop-up speakers . U kunt tegen de krachtige stralen inzwemmen om zo aan uw conditie te werken, of gewoon lekker ontspannen in een van de massage zetels. En mocht u zin hebben in een bommetje? De ideale vervanger van een zwembad dus! Aantal Personen: Persoons.


Tidal Fit trainingspa of zwemspa kopen zonder zorgen kan bij ons dankzij onze jarenlange ervaring. Vraag vrijblijvend naar de prijs zwemspas , Tidal Fit zwembaden trainingszwemba exercise pool. Swimspa of zwemspa geeft het beste van twee werelden. Heerlijk ontspannen in een jacuzzi en.


Dit omdat het water in een jacuzzi. Filteren op Prijs down Sorteren op Standaard down . Nog maar een paar op voorraad voor deze prijs dus geldig zolang de voorraad str… € 3. Een koeler zwemgedeelte in combinatie met de Aquatic Spa zorgt voor een geweldige beleving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.