woensdag 27 april 2016

Duinrell attracties

Attracties voor jong en oud: ga over de kop in achtbaan Falcon of vlieg mee in een van de vliegtuigjes van Wild Wings. Bekijk op onze website alle attracties op het attractiepark. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick's Fun Factory. Combineer je bezoek met het Tikibad! Duinrell biedt plezier voor het hele gezin.

Beleef de ride van je leven in de Falcon. Loodrecht meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig! Deze attracties vind je ook leuk. Achtbaan kriskras langs bomen.


In datzelfde jaar werd aan de rand van het park de Rodelbaan geopend. Het torentje ( puntdak) is bewaard en bij de Paardenstal geplaatst. Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie. Natuurlijk is ook aan de .

Dit is de top die ik heb samengesteld uit de meningen van bezoekers. Net zo lang over de kop tot je er misselijk uit komt, of alleen zweven: in de nieuwste attractie van. Waan je stuntpiloot en maak kurketrekkers.


De allerkleinsten genieten van de leuke . Attractiepark duinrell is met meer dan attracties en de centrale ligging in de randstad de ideale schoolreisbestemming. Ruim attracties voor jong en oud. De kleintjes willen met de juf of meester in de Kikkerachtbaan , een . Dragonfly , Een stalen achtbaan.


Eeuwig brandende kaars, Een systeem waar je je zelf omhoog moet trekken en daarna rustig naar beneden terug gaat. Falcon , Een stalen achtbaan die over de kop gaat. Katapults, Een katapult waarbij je in . Dat wordt dus lastig kiezen! Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing.


Ook tieners kunnen hier heerlijk hun hart ophalen met als afsluiter het Tikibad! Varen in de elektrische bootjes, de kikkerachtbaan , etc etc Genoeg te doen! Met de hele familie in de achtbaan? Dat blijkt uit een ranglijst die onderzoeksbureau Respons en NBTC Holland Marketing hebben gepubliceerd.


Voor diegene die tussen 09. Heerlijk om met die doordeweekse dagen naar pretparken te gaan.

Het weer was minder maar het zou wisselvallig worden dus tussen de buien door kunnen we wel wat attracties doen. Op naar het attractie park! Want het Tiki Bad hebben we al bezocht van de . Draaiend over de kop in de waanzinnige Waterspin, of denderend naar beneden in de spetterende Splash.


Kom en laat u verrassen door een duizelingwekkend avontuur in de Mad Mill.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.