donderdag 21 april 2016

Daltonschool soest

Wij zijn begonnen met de tweede helft van dit schooljaar. Deze weken staan in het teken van de (halfjaarlijkse) toetsen en testen. Daarnaast staan er natuurlijk ook leuke uitjes en interessante lessen op het programma.


In de agenda hiernaast kunt u zien welke activiteiten er de komende periode op het programma staan. Grotere kaart weergeven.

Daltonschool de Driesprong. Categorie selecteren, Nieuws. U vindt hier een korte samenvatting van wie we zijn. Ouders van nieuwe leerlingen maken voor de eerste keer kennis met onze.


U bent op zoek naar een school die past bij uw kind en bij uw opvattingen. Via onze website geven wij u informatie over de . U zoekt informatie over daltononderwijs of projectonderwijs in Soest ?

Of bent u ouder en bent u benieuwd naar de waarde van daltononderwijs voor uw kind? Voor ons is ieder kind uniek. Op onze school is en blijft het opdoen van kennis van groot belang.


See photos from visitors to R. Dit biedt ons de mogelijkheid om voor alle kinderen een passend onderwijsaanbod te vinden. Van extra instructie tot extra uitdaging. Wij zijn, samen met andere scholen, aangesloten bij de SKOSS, een Stichting voor Katholiek Onderwijs in Soest en Soesterberg. Onze school heeft dan ook een katholieke grondslag.


Voeg toe aan je mobiel: QR Code. Zij mogen op maart de eer van Soest hooghouden op het Provinciale Schooldamtoernooi. Bekijk dan hier het actuele vacature aanbod.


Uitslag referendum Stembureau R. De kinderen leren binnen een bepaalde mate van vrijheid verantwoordelijk te . Zoekt u een basisschool waarbij de uitgangspunten als talentontwikkeling, communicatie, creativiteit en humor centraal staan? This item has been hidden.

Moovit helpt je de beste route naar R. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Functie Omschrijving: Ben jij op zoek naar: - een baan met een ruime wtf? En ook nog met uitzicht op een vast dienstverband?


MEESTERBAAN - dagen geleden - vacature opslaan - meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.