dinsdag 25 oktober 2016

Abonnement tuinonderhoud

Als u geen omkijken naar uw tuinonderhoud wilt, dan kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. U heeft al een abonnement vanaf € per maand. Dit is sterk afhankelijk van de inrichting van uw tuin.


Gras heeft bijvoorbeeld ander onderhoud nodig dan planten en bomen. Dit bepaalt het aantal onderhoudsbeurten per . Als u zelf geen zin heeft in het onderhouden van uw tuin dan kunt u uw tuinonderhoud uitbesteden met een onderhoudsabonnement.

Zo beginnen de prijzen van een abonnement al vanaf 1o euro per maand. Ook deze kosten zijn afhankelijk van de inrichting en de grote van uw tuin. Hoe vaak u uw tuin moet laten . Wanneer duidelijk is hoe groot de omvang van het tuinonderhoud is en wat de uren zijn die hieraan besteed moeten worden op jaarbasis, weet je precies wat je per jaar kwijt bent aan tuinonderhoud en tuinverzorging. Sommige van onze klanten delen dit bedrag . Een grote tuin met veel bomen en planten heeft één keer per maand onderhoud nodig. Een kleinere tuin met minder bomen en planten heeft ongeveer twee keer per jaar onderhoud nodig.


Wat betreft het abonnement heeft u de touwtjes in handen. Samen met uw tuinman spreekt u alvorens het vastleggen van het contract .

Hierdoor ligt uw tuin er altijd verzorgt bij en heeft u zelf geen zorgen. Wil jij dat je tuin mooi onderhoud wordt? De kosten voor een hovenier starten bij € per uur. Een mooie tuin of groenvoorziening vraagt om regelmatig onderhoud.


Vakkundig onderhoud voorkomt problemen en een goed verzorgde tuin is een meerwaarde voor uw pand. Met een onderhoudsabonnement bij Ten Hoven Hoveniers verkeert uw tuin jarenlang in topconditie zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Tuinonderhoud abonnement.


Het onderhouden van een tuin kan een tijdrovende bezigheid zijn. Hierdoor kunnen de voordelen van een tuin compleet ontgaan en kan iets wat eigenlijk een mooie tuin leek om van te genieten, veranderen in een ware last. Waarom sluit u dan niet gemakkelijk een . Bij een tuinabonnement of onderhoudscontract wordt ook eerst een onderhoudsplan opgesteld nadat we natuurlijk eerst met elkaar hebben kennisgemaakt. Een tuinabonnement is ideaal voor particulieren. Volop genieten zonder vieze handen?


In afstemming met u, kan er dan gekeken worden naar de juiste oplossing. Dit kan variëren van keer per. Het tuinonderhoud verzorgen wij vanuit Westland en Den Haag.


Eenmalig of op regelmatige middels een abonnement. Goed onderhoud van de tuin is het geheim van een mooie tuin ! Voor tuinonderhoud geldt b.

Abonnement tuinonderhoud. De Betho zal drie keer per jaar de tuin van een huurder kunnen onderhouden. Werkzaamheden bestaan uit:. Door onze jarenlange ervaring en kennis en kunde zijn wij uistekend instaat voor u het tuinonderhoud te verzorgen.


Uiteraard wordt de frequentie en inhoud van het tuinonderhoud in overleg met u . Met het jaarrond onderhoud abonnement neemt hoveniersbedrijf Catalpatuinen alle zorgen voor uw tuin uit handen, als u wilt hoeft u er alleen maar naar te kijken. Hiervoor wordt samen met u de beeldkwaliteit bepaald en beschreven. Hoe hoog of kort wilt u het gras hebben? Hoeveel onkruid mag er gezien worden op de . Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen wanneer uw tuin op een bepaald moment onderhoud nodigt heeft, dan komen wij graag.


Ook kunnen we van tevoren afspraken maken over het aantal keer per jaar dat wij uw tuin verzorgen en in welke periode wij dat doen. Zoekt u een hovenier in Zwijndrecht, Papendrecht of Dordrecht? Hoveniersbedrijf Rens de Rooij biedt tuinonderhoud op afroep en als abonnement aan.


Na het inventariseren van uw wensen, wordt er een passende offerte gemaakt voor het onderhoud van uw (bedrijfs) tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.