dinsdag 25 oktober 2016

Zwembadspecialist roosendaal

Bij ons kunt u terecht voor aanschaf, aanleg, installatie en onderhoud van Zwembaden, Whirlpools, Sauna- en Infraroodcabines. Zwembad Centrum Roosendaal heeft meer dan jaar ervaring als toonaangevende zwembadbouwer in de regio. De klant moet tevreden zijn.


Dat is natuurlijk fijn voor de klant, . Wij zijn gevestigd op Belder te Roosendaal.

Daar hebben wij een showroom waar wij u het nodige kunnen tonen. U kunt hier altijd onaangekondigd langskomen al doet u er wel goed aan om vooraf een afspraak met ons te maken. Zo bent u er zeker van dat er iemand met voldoende kennis op dat moment aanwezig is . Onze showtuin en zwembadwinkel vind je aan de Koekoeksedijk in Zevenbergen.


Showroom en winkel aanwezig. Overige maanden: op afspraak) . Ook voor zwembadrenovatie, spa baden en .

Positief: Zeer deskundigadvies gehad en tips waar ik zelf nooit aan had gedacht. Dit maakte mijn keuze voor de zwembadspecialist , elders werd ik met een kluitje in het riet gestuurd in het doolhof van mogelijkheden. Negatief: Als ik dan echt iets moet benoemen: de koffie kan beter ;-) Verder gewoon zondoorgaan. Ultiem ontspannen begint met een zwemba whirlpool of sauna van Bouwman Zwembaden uit St.


De meeste mensen komen via-via bij ons. Ervaar het gevoel van luxe bij u thuis. Van den Heuvel Zwembaden De mortel. Wij bouwen zwembaden met een uniek reinigingssysteem.


Intex service staat bekent als kwaliteitsproduct. Ook de servicedesk, service en garantie zijn van hoge kwaltiet. Problemen met onze intex zwembaden worden altijd spoedig opgelost.


Grarantie zwembaden en zwembad accessoires. Zwembadpomp kapot of Intex zwembad lek wij lossen het op. Vind uw zwembad leverancier in de regio. Ik heb dit jaar ongelofelijk veel wespen bij het zwembad zitten.


Nog nooit eerder gehad in al die jaren.

Intex Zwembad kopen doet u bij de zwembad specialist ! Zwembadspecialist met een webshop en een showtuin van 8mvol met zwembaden en zwembadaccessoires. Natuurlijk bij de Zwembad Specialist ! Voor privé zwembaden en openbaar volgens de WHVBZ. Bent u op zoek naar zwembadbouw breda?


Bij NieuwAtlantis bent u aan het juiste adres voor o. Gegarandeerd de laagste prijs garantie voor uw intex zwembad. Bestel vertrouwd bij de grootste zwembad specialist van NL en BE! Tevens is er een keur aan accessoires en onderhoudsproducten voor uw wellness thuis.


Uw zwembadspecialist in de regio!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.