maandag 24 oktober 2016

Welke verschillende culturen in nederland

In een Multiculturele samenleving leven verschillende etnische groepen naast elkaar. Met welke bevolkingsgroep(en) is de multiculturele samenleving begonnen? Cultuur : Het geheel van voorstellingen, opvattingen.


Kennis, waarden en normen dat mensen als lid van een samenleving overdragen en verwerven d. Hierin worden drie dimensies . Elke cultuur heeft zijn eigen regels en waarden en normen.

Het gedrag dat bij je cultuur hoort wordt je aangeleerd. Ik kan dit onderzoek echter nergens vinden. Weet iemand hoe ik aan dit onderzoek kan komen? Of liever nog: een recenter onderzoek?


Een pagina met informatie over, en mijn eiefgen visie op verschillende aspecten van een multiculturele samenleving. Het kan u zomaar gebeuren dat u verliefd wordt op iemand . Culturele diversiteit is de verscheidenheid aan culturen binnen een specifieke regio, of in de wereld in zijn geheel. De mate van culturele diversiteit binnen een regio of samenleving kan worden afgeleid van de mate van aanwezigheid van mensen met verschillende etnisch-culturele achtergronden.


Bij welke migranten zijn de integratieproblemen ontstaan?

Welke problemen kunnen ontstaan in een multiculturele samenleving ? Met voorbeelden duidelijk maken dat maatschappelijke groepen elementen van elkaars cultuur overnemen. Op welke manier moet er een optimale verhouding tussen de verschillende groepen en culturen in één samenleving worden bereikt en discriminatie worden bestreden? Hoe kan het probleem van de sociale. Een mogelijke verklaring voor de verhoogde prevalentie van diabetes onder mensen met een andere cultuur.


Basiskennis van de verschillen tussen cultuur en religie en weten welke invloed dit op de behandeling van diabetes kan hebben. Omgangsvormen in verschillende culturen. Er zijn ook culturen waarin het een soort ongeschreven wet is dat je in het. Culturele verschillen in lichaamstaal komen in een grote verscheidenheid voor, zoals een fysieke aanraking, de conversatieafstand tussen mensen, interacties tussen mensen van hetzelfde geslacht, interacties tussen mensen van het andere geslacht etc. Veel culturen heb zo hun eigen lichaamstaal of . Verschillende mensen met verschillende culturen , normen en waarden, denkwijzen moeten met elkaar samen leven.


Dit vraagt voor flexibiliteit. Voor een multiculturele samenleving is respect voor de verschillende culturen van groot belang. Kennis van deze culturen is daarvoor een eerste vereiste. Dat vergt een wezenlijk andere benadering.


Ze vertegenwoordigen tweehonderd nationaliteiten. Nederland is een multicultureel land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.