woensdag 26 oktober 2016

Giraffe achtig dier

Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` Giraffe achtig dier `. Tijdens het typen van een woord zie je welke omschrijvingen we hebben. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving . Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op ` Puzzelhulp` Download .

GIRAF - Dit dier heeft een blauwe tong. Voeg puzzelwoorden toe . Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen.


Plaats van de puzzel: Trouw. Girafachtige dieren in Centraal-Afrika (6). Gelijkluidende vragen: Geplaatst door: Anoniem. Aanvrager Dank je (Anoniem).

Geen resultaten gevonden in de encyclopedie. Anders gespeld: GEEFACHTIG 76. Giraf doet aan nekworstelen - GIRAFE - giraffe - giraffe -piano`s - GIRAFFEN - GIRAFFENEK - giraffes - GIRAFFIDAE - Giraffoidea - GIRAFGAZELLE.


Zeldzaam giraffe - achtig dier herontdekt in Virungapark ( Reuters). Labels: dieren , dierornamentiek, fantasydieren , germaans-keltisch motief, planten. Geen opmerkingen: Een reactie plaatsen. Nieuwer bericht Ouder bericht.


Abonneren op: Reacties plaatsen (Atom). Buy my art at ImageKind. Net zoals paarden, ezels en varkens is een giraffe (of giraf ) een hoefachtige. Bij een paard en een giraf is de hoef een geheel, maar bij giraffen is de hoef in tweeën gedeeld.


De giraffe is het langste dier op aarde. Een flink mannetje wordt aan de hoorntoppen gemeten en ze zijn wel meter lang. Vier van de zes soorten worden door de mens als huisdier en lastdier gehouden. Zowel de dromedaris als de kameel is bij uitstek geschikt als last- en trekdier in de woestijnen van Azië en Afrika.


De dromedaris is zelfs ingevoerd in Australië waar hij in verwilderde staat voorkomt. De lama en de alpaca zijn lastdier en . Wetenschappers gaan ervan uit dat uit een hertachtige diersoort de eerste Giraffidae zijn ontstaan.

Het is nog niet duidelijk waar deze familie is ontstaan, omdat zowel in Noord-Afrika als in Eurazië aanwijzingen zijn gevonden. De voorouders van deze soorten leken meer op de okapi dan op de giraf. Zo werd een okapi- achtig dier de wonderlijke, meter lange reus op stelten die hij nu is.


Vrij simpele verbouwing bezorgde giraf zijn lange nek. Van zijn genetische software werd… demorgen. De Giraffe is een dier dat men vindt in Abissinië , het is van alle bekende dieren het grootste, het is niet zoo dik maar hooger dan een Olifant.


De eerste analyse van het volledige dna van de giraf wijst uit dat de lange nek voort is gekomen uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.