vrijdag 21 oktober 2016

Bank ontwerpen online

Bij ons kun je jouw bank samenstellen naar eigen idee. Met een simpele muisklik kies je het model, de juiste stof en pootje. Dat werkt als volgt: eerst kies je het model bank , vervolgens de stof, en uiteindelijk kun je nog knoopjes of andere details toevoegen. Je krijgt dan ook eerst proefstaaltjes thuis, om een online.


Ontwerp je bank volledig naar eigen design. Aan de slag met de VIMLE planner.

Van te voren weten of uw hoekbank past? Klik op Nu configureren en begin met samenstellen. U kunt heel makkelijk de lengte EN breedte in stapjes van 20cm aanpassen. Staat uw hoekbank er niet bij? Als u voor Mixsit kiest, kiest u voor een op maat gemaakte bank die precies past in de beschikbare ruimte, aangepast aan uw lichaam en smaak.


Deze bank is verkrijgbaar in verschillende armleuningen (zelfs verstelbaar), zithoogtes en zitcomfort met diverse kussens. Ook een samenstelling tot een hoekbank is . Zelf uw eigen meubel ontwerpen ?

Kies het model, de stofkleur, de knopen en de poten. Een elementenbank is een bank die je zelf kunt samenstellen aan de hand van, de naam zegt het al, los verkrijgbare elementen. Veel hoekbanken zijn op deze manier vormgegeven zodat je aan de hand van een duidelijk stappenplan een bank helemaal zelf kunt samenstellen.


Uiteraard altijd met hulp van één van onze . Het is tijd voor een nieuwe bank. Je eigen bank of hoekbank samenstellen. In slechts een aantal stappen kun je eenvoudig je eigen bank of hoekbank samenstellen. Of je nu een moderne 3-zitsbank, knusse loveseat of leefhoek voor heel het gezin wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer jouw bank op maat.


Bepaal opstelling, stof, kleur en nog veel meer. Bestel je bank op maat bij Goossens. Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs! Heeft u een moeilijke hoek? Zoekt u een bank voor in uw erker?


Of wilt u bank ontwerpen naar eigen idee,stijl en maat? DE-WOONFABRIEK is een volledig nieuw concept. Stel jouw nieuwe bank zelf samen, precies zoals je wilt.


Je kunt er een hoekbank van maken, maar je kunt de elementen ook los gebruiken.

Afgestemd op jouw persoonlijke leefstijl en woonsmaak kan je bij Montèl de bank samenstellen die bij jou past. Elke bank kunnen wij afstemmen op jouw specifieke wensen. Van het soort bekleding in een van de vele stof- of ledersoorten tot de kleur, uitvoering of type pootje. Bij Montèl is de gehele collectie eigen ontwerp. Ideaal zijn de modulaire hoekbanken.


Deze bestaan uit diverse losse zitelementen, waarmee je zelf je stoffen of leren hoekbank geheel naar eigen wens samenstelt. We hebben zowel ronde als rechte hoeken, die je zowel aan de linker als rechterzijde uit kunt bouwen. Leren en stoffen bankstellen.


Wil je een stoffen bankstel kopen of gaat je voorkeur uit naar een leren bank ? Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie stof- en leersoorten en ontwerp de bank. Bijkomen en relaxen doet u op design bank Linteloo Easy Living, waar u heerlijk op neerploft. Het Nederlandse designmerk Linteloo is opgericht door Jan te Lintelo en staat bekend om de leefbare, eigentijdse ontwerpen met een subliem comfort.


Bij CILO vindt u een ruim aanbod van design banken en hoekbanken van top . Goedkope bankstellen koop je bij Leen bakker! Bekijk nu het assortiment aan banken online , laat je inspireren en vind het model dat bij jouw interieur past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.