dinsdag 25 oktober 2016

Janssen hovenier markenbinnen

Dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u dit formulier invullen. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. De nadruk van ons groencentrum (ruim 00m2) ligt op het groene gebeuren in de tuin. Alle mogelijke tuinplanten, bomen, coniferen, sierheesters, vaste planten en éénjarigen kunt u bij ons groencentrum vinden en zijn speciaal voor uw . Voor de mensen die zelf hun tuin willen opknappen kunnen wij de benodigde materialen leveren.


Door een geruime ervaring met de verschillende tuinmaterialen in ons hovenierswerk kunnen wij een deskundig advies geven over de verschillende materialen en oplossingen voor u tuin. Die grootte is echter nooit ons belangrijkste uitgangspunt geweest. Kwaliteit leveren is dat wel.


Niet voor niets hebben we . Een beschoeiing wordt gebruikt om een hoogteverschil op te vangen en wordt veel toegepast nabij waterkanten. Om afkalving van grond langs het water te voorkomen, kan er een beschoeiing worden geplaatst. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat u ruimte creëert. Met onze graszoden heeft u binnen een dag een fraai nieuw gazon. Onze graszoden zijn 1 natuurlijk, dus geen netten in onze zoden.


De graszoden zijn ontwikkeld uit professioneel grasmengsel en kwaliteits-gras van zavelgrond. De grasmatten worden machinaal gesneden op rollen van 1m(2x 40cm). Wilt u eens rustig over uw tuin praten? Wij komen vrijblijvend onze visie geven op uw tuin!


Het bedrijf werd gerund vanuit de woning op de Insulindelaan in Wormerveer. Hovenier in Markenbinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.