woensdag 26 oktober 2016

Luxe vakantiehuizen italie met prive zwembad

Marianne Moerdijk levert online persoonlijk maatwerk. Ik kan echter ook op maat het juiste vakantie huis voor jullie vinden in bijna alle . Huur een mooi vakantiehuis , luxe villa of ruime appartement in Toscane en Umbrië. Toscane, Umbrie, gebieden in Italie die kwaliteit van leven uitstralen.


Een luxe vakantiehuis in Toscane in het Chianti gebied of een luxe vakantievilla op Sicilië met uitzicht over de azuurblauwe zee.

Een vakantievilla in Italië met zwembad. Vakantievilla Italië met privé - zwembad. Ook al zijn de historie, cultuur en smaken hier rijk, zelfs in het oude Italië kenden ze nooit deze mate van luxe.


Breng uw vakantie door in een vakantiehuis met een privé zwembad en geniet van alle voordelen. Zowel gezinnen met kinderen als groepen. Luxe villa huren Italie.


Huur een vakantiehuis met zwembad in Italië , er is geen betere manier om te ontspannen na een lange dag dan bij het zwembad met familie en vrienden. Nasja (personen) - Italië , Tuscany, Cortona.

Mooie vrijstaande villa met privé zwembad in de heuvels bij het mooie middeleeuwse stadje Cortona, panoramisch gelegen op een hoogte van ong. Het terrein wordt omringd door bossen en biedt een mooi . Deze villa is gepubliceerd geweest in het tijdschrift Ville en Giardini en heeft prachtig grote ramen en terrassen. Gelegen op de helling van een heuvel in de buurt van het meer van Trasimeno,. Een prachtig landhuis, haar oorsprong gaat ver terug tot de tiende eeuw op grond van een zeer bijzondere, misschien unieke functie waarvoor het gebouwd is in die tijd: de palingvisserij. Op zijn reis naar de zee, de rivier Marta, is de enige rivier.


Najila (personen) - Italië , Lazio, Trevinano. Mooi stenen boerenhuis, rustig en panoramisch gelegen op korte afstand van de beroemde Orcia vallei. Deze vrijstaande, volledig omheinde villa beschikt over een grote en goed verzorgde tuin met privé zwembad. Tijdens de warme zomermaanden biedt een zwembad bij uw vakantiehuis een welkome verfrissing!


Bij Belvilla heeft u de keuze uit. Na een lange dag is er geen betere manier om te ontspannen dan heerlijk bij het zwembad te zitten met familie en vrienden. Bespaar tot maar liefst van de normale huurprijs voor deze last minute vakantiehuizen en appartementen.


Dus zoek je een luxe vakantiepark in Frankrijk of toch liever een luxe vakantiehuis in Spanje of Italië ? En voor weer een ander hoort bij een luxe vakantiehuis sowieso een privézwembad. Eigenaren wonen op locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.