dinsdag 25 oktober 2016

Zuurstofplanten kantoor

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de snotneus, hoofdpijn, niezen en geïrriteerde ogen. Kantoorlucht zit namelijk vol ongezonde en zelfs giftige chemicaliën. Wist je dat sommige planten niet alleen zorgen voor sfeer en zuurstof, maar ook de lucht kunnen zuiveren? Dat betekent een schonere én frissere lucht in huis.


Deze natuurlijke luchtverfrissers zijn de perfecte kantoorplanten, maar zijn ook prettig in de woonkamer of slaapkamer. Maar hoe werken deze planten precies?

Ficus benjamin (zie nr. 20). Planten op kantoor hebben onmiddellijk invloed op de prestaties van werknemers.


Mensen die veel achter een beeldscherm werken blijken productiever te zijn als er planten in de ruimte staan. Bloemen en planten komen de creativiteit van werknemers ten goede. En planten op de werkplek hebben een . Naast het zuiveren van lucht en het omzetten van koolstofdioxide in zuurstof bieden kamerplanten nog veel meer voordelen. Zo blijken kamerplanten ook te helpen tegen het zogenaamde “sick building syndroom”, waarbij een slecht binnenklimaat op kantoren werknemers letterlijk ziek kan maken.


Heb jij al planten in je slaapkamer?

Deze vijf slaapkamerplanten zorgen het beste voor een betere nachtrust. Dit komt doordat onder andere de bouwmaterialen van onze huizen, scholen en kantoren. Mocht je op kantoor werken en heb je tijdens het werk last van deze klachten, dan zou het goed kunnen zijn dat het komt door de luchtkwaliteit op je werkplek!


Een heuse zuurstofplant dus! Wekelijks zoekt de redactie wetenschap het antwoord op een vaak gestelde vraag. Vandaag: heeft het zin om luchtzuiverende planten in je huis te zetten?


Wie zijn kinderen in de stad laat opgroeien, heeft daar meestal dubbele gevoelens over. Geen slootjes om over te springen, . Voor op kantoor zijn de aantallen gelijk. Om het onderhoud te minimaliseren is het raadzaam om enkele grote planten te selecteren.


Dit bespaart tijd met het watergeven. Groen in huis maakt gelukkig. Ook op kantoor zijn planten geen overbodige luxe. Ze zijn niet alleen heilzaam voor de luchtkwaliteit en akoestiek, maar dragen ook bij tot een betere werksfeer én een hogere productiviteit.


Of hoe u de vele voordelen van planten op kantoor wellicht schromelijk onderschat. Breed assortiment zuurstofplanten in manden. Visueel aantrekkelijke planten, voorzien van een kleurig label met alle benodigde plantinformatie inc.

Potanthuriums zuiveren de lucht in kantoor en huiskamer en bloeien het hele jaar door. Potanthurium een sexy plant die ongetwijfeld ook de harten van uw klanten sneller laat kloppen. Orchidee: verzorging van de Ascocentrum orchidee, verzorging, . Dit zijn stofjes die in bijna ieder huis rondzweven. Daarnaast verhogen planten ook nog eens de luchtvochtighei dit verbetert het leefklimaat op kantoren of in kamers waar de lucht erg droog is. Naast al deze positieve eigenschappen zorgen planten natuurlijk ook gewoon voor heel veel sfeer in huis.


Ook zet hij kooldioxide om in zuurstof. De duivelsklimop is erg giftig, dus houd deze plant buiten het bereik van huisdieren en kinderen. Onderzoeker Kamal Meattle laat zien hoe deze drie planten de luchtkwaliteit thuis of op kantoor. Vergelijk bedrijven in de regio West-Vlaanderen Wiltae - De Dierenvrien Het Koi Paradijs,. Hierbij hangen de wortels vrij in het water en nemen daaruit de voedingsstoffen op.


Zij leveren een hele belangrijke bijdrage aan het biologische evenwicht en de waterkwaliteit van uw vijver. Hanteer als vuistregel ongeveer bosjes zuurstofplanten per m³ water. Als de drijvende planten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.