donderdag 27 oktober 2016

Bestrijding boktor

Bij de bestrijding van de boktor is het belangrijk aan de hand van de sporen, alle schuilplaatsen van de boktor op te zoeken. Tijdens het bestijden van de bokter zal er vooral gelet worden op de boorgangen (blazen) zich vlak onder het houtoppervlak bevinden. De uitvlieg openingen van de boktor zijn ovaal en veel groter . De boktor bestrijden kan een lastiger karwei zijn dan dat u misschien van tevoren zou denken. Boktorren banen zich een weg door het hout en kunnen zich diep in het hout schuilhouden.


Een van de Houtwormen die het meeste schade aan kan richten in Nederland is de Boktor.

Het diertje wordt daarom ook beschouwd als een van de insecten die het meeste schade aankunnen richten. Vraag de specialist, die alle technieken in eigen huis heeft, nu om een Gratis Inspectie! Zelf boktor bestrijden doet u met onze producten tegen boktor. Boktorren zijn houtborende insecten en de Huisboktor, ook wel Hylotrupes bajulus, is één van de schadelijkste kevers die in ons land voorkomt. De omvang van de schade die de boktorlarven aanrichten aan houten constructies is enorm.


Boktor dien je daarom zo snel mogelijk te laten bestrijden , probeer niet boktor zelf te . Last van boktor in je huis? Oma weet raad en heeft altijd een oplossing met huismiddeltjes om ongedierte te bestrijden !

Er zijn verschillende doe-het-zelf middelen tegen boktor in hout. Spring naar Boktor bestrijden in huis - Het bestrijden van boktor kun je dus zelf doen als je het niet erg vindt om vieze klusjes te doen en als de boktor in een klein deel in huis zit. Boktor laten bestrijden ? Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder! Het is niet alleen lelijk . In een mum van tijd uw ongedierte kwijt. Ontdek de kosten en de prijzen in een handig prijsoverzicht op OfferteAdviseur.


Helaas komt het nog vaak genoeg voor dat boktor wordt aangetroffen in meubels, vloeren en dergelijke draagconstructies. Je kunt de bestrijding van boktor dan het . Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het efficiënt en effectief bestrijden van boktor. Wij geven u graag een korte impressie wat er bij de bestrijding van huisboktor komt kijken. Boktor bestrijding - De Ongedierte Bestrijder voorziet u vrijblijvend van een grondige inspectie en advies.


Ga naar de website voor meer informatie. Gemiddeld kost boktorbestrijding rond de € 250. Wil jij boktor laten bestrijden ? Aantasting van hout door houtworm of boktor kun je eenvoudig voorkomen.


Een actieve aantasting herken je aan hoopjes houtmeel. U wilt prettig leven en werken zonder houtworm of boktor.

Wij helpen u snel, voordelig en met garantie zodat u van de houtworm en boktor af bent. Elke aantasting, in welke ruimte dan ook, is verschillend en vereist een op maat gemaakte behandeling. Om deze boktor behandeling zo goed mogelijk te laten aansliuten bieden wij altijd een gratis inspectie aan. Traas is specialist in houtworm en boktor bestrijding !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.