maandag 31 oktober 2016

Duinrell zwemmen

Er gelden speciale veiligheidsregels voor kinderen kleiner dan 1. Het is een tropisch zwemparadijs in Zuid-Hollan met maar liefst elf unieke glijbanen. Vakantiepark en attractiepark Duinrell , plezier voor het hele gezin! Dit tropische zwemparadijs in Zuid-Holland heeft maar liefst elf unieke glijbanen.


De supersnelle Tyfoon, rondtollen in de Spacebowl Cycloon en lekker ontspannen dobberen op de Lazy River of het golfslagbad.

Bekijk hier de verschillende glijbanen in het nieuwe kids waterpark Playa! Vlakbij Den Haag een heerlijke avond zwemmen ! Met elf unieke glijbanen en waterattracties heb je . Kids waterpark Playa is nu geopend! Roetsj van de vier gloednieuwe. Doe eens een Duinrell , Een Duinrell , een Duinrell dag!


Helemaal in een subtropische omgeving!

Compleet met wildwaterbaan, golflslagbad en heel veel glijbanen voor eindeloos glijplezier. Als ouder is het fijn als je kan zitten om toezicht te houden op je kin of als ze wat ouder zijn zelf lekker hun gang kunnen . Dagje uit bij attractiepark Duinrell bij Wassenaar. Wij hadden een ticket voor park en zwembad. Het park viel erg tegen, er was veel gesloten en zag er niet gezellig uit. Tijdens het zwemmen hebben wij erg lang in de rij voor de glijbanen moeten staan.


Hier mogen er echt meer van komen. Start in het nostalgische Wonderland met attracties voor de allerklei. Tikibad of rodelbaan, keihard van de Splash. De heren van -kanaal Gierige Gasten vonden een zij-ingang waarmee ze zonder problemen het zwemcomplex binnen konden wandelen. Even daarvoor waren ze het attractiepark zelf ook al . Duinrell gaat het dragen van de bedekkende zwemkleding in het zwemparadijs niet verbieden.


Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings. De afgelopen dagen laaide de discussie over een mogelijke . Ondank het weer een hele leuke dag gedag gehad het enige wat we jammer vonden is dat er veel gloor aanwezig was in het zwembad en voor al bij die nieuwe . Centraal Beheer, bij wie we onze vier Groengrijs bussen goed verzekerd hebben , schonk ons 2tickets voor Attractiepark Duinrell , compleet met.

De zon scheen, het was ideaal weer om te zwemmen en via de reuze glijbanen naar beneden te roetsjen om vervolgens als een raket het water in te worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.