vrijdag 21 oktober 2016

Zwembad in amsterdam oost

De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost. Bepaal je eigen tempo en afstand.


Baan is speciaal bestemd voor de snellere zwemmers (borstcrawl). Verbeter uw conditie door zwemmen. Wist u trouwens dat zwemmen één van de meest intensieve en gezondste sporten is die er bestaan?

Avonds zwemt u met gezellige muziek en brandt de . Het leukste en voordeligste uitje voor het hele gezin. Voor iedereen, van jong tot oud is er veel leuks te beleven. Lekker baantjes trekken, ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of ontspannen dobberen in het water, Iedereen vermaakt zich uitstekend. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk het is!


Zwembad Sportfondsenbad- Oost in Amsterdam heeft op de begane grond een groot instructieba kleedkamers en een uitgebreide sauna. In de sauna is aanwezig: een heerlijke zonnebank, lekker warm Turks Stoomba twee Saunaruimten, dompelbad en een ruime relaxruimte. Op de eerste verdieping van het zwembad.

Vrouwenzwemmen in zwembad Sportfondsenbad Oost in Amsterdam ? Lees alle info hierover, zoals tijden en prijzen. Informatie over toerisme, cultuur, uitgaan, evenementen en meer vindt u op Iamsterdam. Het Flevoparkbad is een geweldig buitenzwembad in Amsterdam - Oost ! Het zwembad ligt prachtig in het groen, en is onderdeel van het Flevopark. Een fijn overdekt zwembad met prima faciliteiten. Door het Amsterdam -Rijnkanaal, wordt het meer in twee stukken gedeeld: het westelijke Benedendiep.


Sportfondsen Amsterdam - Oost een begrip in Amsterdam en omstreken voor zwemlessen, baby-peuterzwemmen, verenigingsactiviteiten, etc. Aan de westkant, bij het Benedendiep, bevinden zich het Flevoparkbad (een openlucht zwembad ), het Flevopark en sportvelden. Hier komen mensen met ambitie. Bikini, handdoek, slippers, zonnebril en zonnebrand mee! Deze week is het zomer in Amsterdam dus ga jij heerlijk plonsen met deze x zwemmen in Amsterdam ! Zwembad Amsterdam Oost is een leuk sportfondsenbad voor alle leeftijden.


Op de begane grond bevinden zich de kleedkamers, het grote instructiebad en de uitgebreide sauna met warm Turks stoomba koud dompelba twee saunaruimten, ruime relaxruimte en een zonnebank. Volgens ons is het mooiste buitenzwembad van Amsterdam. Nog te weinig mensen weten dat het bestaat of waar het ligt en hoe je er komt.


Alle rechten voorbehouden.

Als het zomers warm was gingen mijn broer Jan en ik met vriend Hans Wardenier graag voor schooltijd zwemmen in het buitenbad gelegen in het Nieuwe Diep en bereikbaar via de Kruislaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.