maandag 31 oktober 2016

Gardena besproeiingscomputer easycontrol

The besproeiingscomputer wordt direct op de kraan aangesloten en bestuurt de . Het grote display en de duidelijke knoppen zorgen ervoor dat het programmeren zeer eenvoudig is. De frequentie is op of keer per dag te zetten en dit is dan weer dagelijks of iedere 2e, 3e of 7e dag uit te . Besproeiingscomputer EasyControl. Hij wordt meteen op de waterkraan gemonteerd en kan zorgeloos aangepast.

Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het is voor vrijwel iedereen mogelijk om het systeem in te stellen zonder de gebruiksaanwijzing te lezen.


Of je nu een bestaande tuin hebt of plannen hebt voor een nieuw tuinproject, er is altijd wat te doen in je tuin. Ook voor gazononderhoud . Computer per irrigazione. E Manual de instrucciones.

GARDENA besproeiingscomputer Easycontrol. GB Operating Instructions. NL Instructies voor gebruik. Het drukverlagende basisapparaat is verbonden met de waterkraan met een koppeling. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing . Met basis programmeermogelijkheden.


Afneembaar invoerpaneel voor eenvoudige programmering. De complete start-set bestaat uit de belangrijkste onderdelen van het Micro-Drip- System voor eenvoudige bewatering van de gewenste planten en kan flexibel worden uitgebreid met de overige producten van het Micro-Drip-System. Wanneer het begint te regenen, zal de EasyControl stoppen met sproeien. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste besproeiingscomputer aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.


Bezorgkosten: zie webwinkel Aanbieding bekijken. Sluit uw besproeiingscomputer rechtstreeks op de waterkraan aan en regel zo de besproeiing van uw gazon met sproeiers of het Sprinklersystem. Ze zijn zo eenvoudig in te stellen dat een. De nieuwe serie besproeiingscomputers bestaat uit de EasyControl , FlexControl en SelectControl.


Gardena EasyControl besproeiingscomputer. Het laatstgenoemde model is het meest geavanceerd en heeft vijf .

Voor 22:bestel morgen in huis. Betrouwbare technologie met flexibele programmeermogelijkheden staat voorop bij . Handig: als het regent of de grond al vochtig genoeg is, wordt het systeem afgebroken of niet uitgevoerd. Hozelock Elektronische timer voor tuinsproeier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.