vrijdag 21 oktober 2016

Port zelande zwembad openingstijden

Ook voor een dag bent u welkom bij ons. Check dit dus altijd vooraf goed in kalender. Snelle stromingen, bochten, hobbels. Iedereen amuseert zich kostelijk met de afdaling van de wildwaterbaan.


In het veilige Kinder-doe-bad hebben de . De Kempervennen is de ideale locatie voor een dagje uit!

U vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildw. Center Parcs Port Zélande : Kom zwemmen in het subtropisch zwembad Aqua Mundo, waar iedereen zich kan vermaken. Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs PORT ZELANDE ! Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! Je vindt het park tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouw-Duiveland.


Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel (minimun lengte hiervoor is meter) en . Lees reviews van Zwembad Aqua Mundo Port Zelande Ouddorp Zuid-Holland Nederland. De Compilatie Aqua Mundo ( Zwembad ) Centerparcs Port Zelande. Met: De Glijbanen, Turbotunnel.

In de meivakantie ben ik met mijn gezin een dagje naar Port Zelande geweest ( en jaren terug een keer een weekendje). Wij vinden dit een heerlijk park en het zwembad helemaal te gek. Eerst viel de animatie op dinsdag al weg, nu ook nog kortere openingstijden voor de Aqua mundo. De camping ligt zowel aan de Noordzee als aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwater meer van Europa.


Vanaf de camping loop je direct, via de speeltuin, ons privé strand op. Het terrein is omringd door bomen die beschutting bieden tegen zeewind. De unieke ligging maakt camping Port Zélande één van de . Wij willen in de meivakantie naar Port Zelande , maar ik zie tot mijn schrik in de app dat de openingstijden voor de AM tot 19. Market restaurant al om 17.


Omschrijving momenteel geen omschrijving beschikbaar. Prijzen momenteel geen prijzen beschikbaar. Openingstijden zwembad momenteel geen openingstijden beschikbaar. Met de MarinaCard kunt u aantonen dat u ligplaatshouder bent van Marina Port Zélande.


Deze MarinaCar evenals de Seven-Sisterkaart en het TEM paspoort kunt op het havenkantoor afhalen. Ook de havenvlag, kortingskaarten voor het zwembad bij Center Parcs en de liggeldkaart Grevelingen liggen voor u op het . Terwijl de ouders genoten van een kopje koffie en gebak, waren de kids in no- time te vinden op het houten vlot. Dit vlot was de rest van de middag favoriet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.