maandag 31 oktober 2016

Goede speeltoestellen

Reeds decennia realiseren wij aansprekende speel-, sport- en ontmoetingsplekken in . Naast het brede standaard assortiment in robuust, duurzaam robiniahout alsook staal, bieden wij u maatwerk, voor zowel architectonische . Door het ontwerpen van leuke speel- en sportplaatsen en uitdagende speel- en sporttoestellen nodigen wij jong en oud uit om meer buiten te bewegen. Speeltoestellen voor schoolpleinen. Veel schoolpleinen zien er opvallend leeg en desolaat uit.


Verwonderlijk, omdat we de bewegingsarmoede en daarmee het almaar uitdijende overgewicht bij kinderen en jongeren als een ernstig gevaar voor de toekomst zien.

Uit onderzoek van de Vrije Universiteit . De fabrikant moet zorg dragen voor een veilig ontworpen en goed gebouwd speeltoestel. De eisen hiervoor staan in bijlage van het Warenwetbesluit. In de Europese normen voor speeltoestellen staan deze algemene eisen nader gespecificeerd.


Desgewenst kan een fabrikant ook met behulp van een . Een goed speeltuin ontwerp valt of staat bij de keuze van geschikte, en veilige, speeltuin toestellen. Professionele speeltoestellen , liefst FSC houten speeltoestellen , die de inrichting van uw speeltuin ten goede komen. Bent u, als gemeente, school of instelling, op zoek naar een leverancier van speeltoestellen ? Uw aankoop van van bijvoorbeeld een van de speelkasteel speeltoestellen , is niet alleen een goede investering die staat voor een lange tij maar is ook zeker een belangrijke bijdrage in de arbeidsparticipatie van een speciale groep goed gemotiveerde vakmensen.

Wij hebben een showtuin in Zevenbergen (bij Breda). Verkeert in goede staat alleen moeten e nieuwe singels op het dakje. Een kinderdagverblijf of kinderopvang zonder speeltoestellen is geen echt goede opvang. Kinderen moeten hun energie kwijt en goede speeltoestellen helpen kinderen om zich lekker uit te leven. Natuurlijk is een goed speeltoestel voor de kinderopvang 1 veilig en toegesneden op de leeftijd . In goede staat, nieuw gekocht en van bij oma.


Schokdempende materialen moeten in goede staat gehouden worden. Dat alle installaties (elektrisch, gas, liften, branddetectie, brandbestrijding, ventilatie) moeten voldoen aan EU, nationale en lokale wetgeving. Geheel omsloten speeltoestellen moeten ten alle tijden goed onderhouden en schoongehouden worden.


In mijn schoolcarrière behaalde ik een diploma vrije beeldende kunsten en ik studeerde af als gegradueerde orthopedagoge waarvan mijn kennis in het motorieke en het integratieve goed van pas komt nu. Al jaar ben ik zelfstandig grafisch ontwerpster en ontwerp ik websites en grafisch ontwerp, voornamelijk gericht op . De toestellen kenmerken zich door een bijzonder design, duurzame materialen en een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Zowel het robuuste robiniahout als hightech materialen worden . Goede Speelprojecten biedt een uitgebreid programma van speeltoestellen en landschapsinrichtingen voor een brede doelgroep. Als eigenaar bent u verantwoordelijk voor het goed beheer van uw speeltoestellen. U koopt als eerste veilige goedgekeurde speeltoestellen.


Vervolgens heeft u de verantwoordelijkheid dat deze speeltoestellen goed geplaatst worden met de juiste ondergrond. Als laatste zorgt u, door goed beheer , dat het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.