vrijdag 21 oktober 2016

Staver zwembad

De staver beschikt over een groot zwembad met meter-banen. Hiermee staat het zwembad , met de whirlpool, de grote glijbaan en de kinderhoek, garant voor een recreatieve en prestatieve zwembeleving. Sport, cultuur, educatie, culinair.


Een prachtig zwembad , sporthallen, bowlingbanen, een grote partyzaal, vergaderruimte, een sfeervolle eigentijdse horeca, biljartzaal, luxe zonnebank etc. Sporttoernooien, feestjes, evenementen, zwemlessen, .

Binnen de staver is er een breed scala aan sportactiviteiten mogelijk. Naast het moderne zwembad met grote glijbaan zijn er diverse sportzalen die ruimte bieden aan de meest uiteenlopende sporten. Of het nu gaat om een recreatief uurtje bowlen of even lekker baantjes trekken, of een tennistoernooi van formaat: voor . Zo is er een zwembad én een bowlingcentrum. Ook is er een partycentrum waar je een feestje kunt geven. Alles onder één dak: zwembad ,, zonnenbank, sporthal, tennishal , bowlingbanen, biljartzaal, verschillende zalen en horeca.


Recreatiecentrum De Staver biedt u verschillende voorzieningen en mogelijkheden. De kwaliteit van de lucht en het water in zwembad De Staver in Sommelsdijk is al jaren extreem slecht.

Dat zegt het bestuur van zwemvereniging De Schotejil. De leden geven aan gezondheidsklachten te hebben. Een leuk dagje weg in de buurt van het Noordzeepark? Hier kunt u heerlijk zwemmen, bowlen of gezellig wat drinken.


Activiteiten in De Staver. Tell people what you think. Caroline Kuiper — starVanaf juni staat er bij het zwembad een kinderzwerfboeksation.


Kinderen mogen een boekje lezen en mee nemen en weer laten zwerven. Misschien is het leuk een boekje terug te zetten en er een stikker op te plakken, die liggen . Zwembad de Staver - Zwembaden Dienstverlening op OGGO. De Online Gids van Goeree-Overflakee!


Voor zaterdag mei heeft De Schotejil in zwembad de Staver een Lange Afstand Circuit (LAC) wedstrijd georganiseerd. Behalve zwemmers van De Schotejil waren er ook deelnemers namens De Stelle en De Gooye. De zwemafstanden bedroegen 400m vrij voor zwemmers tot jaar, 800m vrij voor de . Zwembad De Staver blijft de gemoederen én Vitale Kernen bezighouden.


Zoals we al eerder aangaven vraagt de kwaliteit van het water en het klimaat de aandacht. Afgelopen raadsvergadering waren er bij de ingekomen stukken de antwoorden gevoegd over de beantwoording van eerder gestelde .

Zwembad : De Staver — Middelharnis Baanlengte: meter. Organisatie: De Schotejii. Watertemperatuur: graden Celsius Tijdwaarneming: Digitale chronometers.


Onder het kritische oog van de beoordelingscommissie, die zoals gewoonlijk bestond uit een tweetal . Voor de exacte openingstijden van het zwembad kunt u het beste eerst even bellen. De bon is geldig voor max. Bowlen in Rijswijk Het moet wel heel gek lopen wilt u in Bowlingcentrum De Hofstede in Rijswijk, dat grenst aan Den Haag, niet . Naast een zwembad de staver vind je ook zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.