dinsdag 25 oktober 2016

Zwemschool de dolfijn assen

De Dolfijn, zwemschool in Assen. Mocht u vragen, tips of opmerkingen hebben dan horen wij dit uiteraard graag. Previous Next Play Pause.


Sinds het bestaan van zwemschool de Dolfijn worden er zwemlessen gegeven op de locatie Vanboeijen te Assen. Zwemschool de Dolfijn is een particuliere zwemschool waar zwemlessen gegeven . Dit zwembad is gevestigd op het terrein van Vanboeijen (Park Diepstroeten) en ligt in de wijk Assen -oost.

Wat fijn dat er bij deze zwemschool wordt gekeken naar het kind. Dat niets moet en dat je als kind mag zijn wie je bent. Alles wordt spelenderwijs aangeboden en dat motiveert enorm.


Kinderen krijgen de kans om aan het water te wennen en dat werkt voor onze dochter ontzettend goed. Ze heeft tijdens haar eerste . De meest volledige site met ruim 66. Routebeschrijving naar hier. Bestemming: NZG Locatie ? Deze groep jongens en meisjes van tot jaar is inmiddels .

Welkom op Zwembad de Dolfijn. Wait while more posts are being loaded. Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Work hours, Add information.


Description, Add information. How to get FREE promotion? Once we notice visitors from. Heures, Add information. Données cartographiques. Arbeitszeit, Add information. Beschreibung, Add information.


Tijdens de eerste lessen zal er gewerkt worden aan het watervrij maken, de zelfredzaamheid van uw kind en de ligging in het water. Dit zal op een speelse manier aangeboden worden, zodat de kinderen . Volledige contactgegevens en bedrijfsgegevens kunnen hier worden gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.