maandag 24 oktober 2016

Printbeton oprit

Veel gekozen looks zijn klinkers, kasseien, natuursteentegels, parket, basalton of hout. Extra afwerkingen zoals een anti-sliplaag of een oplichtende kleur zijn ook mogelijk. Je kan een persoonlijke touch aan je vloeren geven, door er een zelfontworpen motief of print in te laten aanbrengen.


Waarom is printbeton de ideale keuze om je oprit , je terras en zelfs tuinpaadjes mee aan te leggen? Konkriet informeert over de veelzijdigheid van printbeton !

Zowel de kleur als het motief van printbeton kan je zelf kiezen – met een hele brede waaier aan mogelijkheden. Zo kan je de vloer volledig laten aansluiten bij jouw wensen en woning. Kies bijvoorbeeld voor de natuurlijke look van hout.


Wek de indruk dat je echte kasseien of klinkers op je oprit hebt liggen. Denk maar aan gepolierd beton, tegeleffect, printbeton. Wat dacht u van een betonverharding in houtlook, natuursteenlook of in een print van gebakken klinkers of kinderkoppen?


Het is zelfs mogelijk om uw eigen . Dat ziet er, net geleg vaak mooi uit.

Maar na enige tijd gaat het onkruid tussen de stenen groeien en ligt de bestrating vaak . Wil je graag een oprit die de voordelen van een betonvloer combineert met het natuurlijke uitzicht van kasseien, natuursteen of klinkers? Met printbeton – ook wel gestempeld beton genoemd – kan dat! Dit is een vrij nieuwe trend in opmars. In dit artikel lees je meer over de voordelen, . Het beton wordt ter plaatse aangebracht en kan in alle mogelijke kleuren en motieven worden aangelegd.


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen . Printbeton wordt steeds populairder in Nederland. Deco PrintBeton brengt beton tot leven en biedt een duurzame, onderhoudsarme oplossing. Denkt u hierbij aan opritten , terrassen en tuinpaden. Bij zwembaden zijn onze betonoplossingen, dankzij de antislip en vuilafstotende werking, zeer geschikt.


Het kleuren van het beton met hoogwaardige kleurpigmenten zorgt . In Amerika wordt al vele jaren gebruik gemaakt van beton als erfverharding, oprit en terras. Beton is de vervanger voor uw bestaande klinkers, terrastegels of sierbstrating. Wij werken voor particuliere en professionele klanten.


Magazijn-, garage-, winkel-, kelder-, of bedrijfsvloer?

Groot of klein oppervlak? Jaren ervaring, een piekfijne afwerking . Laat je inspireren door onze print- en polybeton projecten. Of breng een bezoekje aan ons toonpark waar u nog meer prints en kleuren kan komen bezichtigen. Het aanleggen van een betonnen oprit is een specialistische klus die het nodige vakmanschap vereist.


Een oprit in beton oogt heel strak en is qua kostprijs relatief goedkoop. Een voordeel van printbeton is dat het oppervlak door de aangebrachte structuur minder glad is dan gepolierd beton. We willen een carport metsen en als verharding printbeton gebruiken: met motieven van kasseien of klinkers De rest van onze oprit zouden we dan in de echte stenen willen leggen. Een terras van printbeton heeft de uitstraling van natuursteen. Wie heeft ervaring, tips.


Doordat er gebruik wordt gemaakt van twee kleuren beton krijgt u hoe dan ook een uniek terras van beton. Er zijn verschillende motieven om de terrassen een unieke moderne . Om nog beter te kunnen beantwoorden aan de noden en wensen van onze klanten, bieden wij ook voorbereidende grondwerken aan. Nieuw, verrassend en veelzijdig. Gedaan met losliggende tegels en onkruid in voegen.


Johan Weltjens - Industriƫle betonvloeren en printbeton , zowel voor particulieren als aannemers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.