donderdag 27 oktober 2016

Zwembad haaksbergen

Locatiemanager: Martijn Beekhuizen . In het restaurant en de zwembar kunt u ook terecht voor een hapje, drankje, ijs en snacks, natuurlijk ruimte om baantjes te zwemmen. Kom ook een dagje genieten in het prachtige recreatiezwembad De Wilder in Haaksbergen ! Het prachtig gelegen subtropische zwembad biedt voor jong en ou. In subtropisch zwemparadijs De Wilder vind je alles wat je zoekt op het gebied van zwemmen en andere sportieve activiteiten.

Kortom genoeg vertier voor jong en oud. Entree: € (volwassenen), € (kinderen 2-jaar). Mijn naam is Inge en ik ben jaren jong en werk sinds kort bij zwembad de Wilder. Daar heb ik ook mijn certificaat reddend zwemmen behaald en zo ben ik hier terecht gekomen!


Ik zag de vacature voor toezichthouder en dacht ja, dat lijkt mij . Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Het subtropische zwemparadijs biedt voor jong en oud veel mogelijkheden en sportieve activiteiten!

Zwembad De WilderTerug naar vorige pagina. De restorette van recreatiebad De Wilder is de ideale plek om na het zwemmen te genieten van een hapje en een drankje. Het zwembad is ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is een ruim buitenterras. Zomers kan men heerlijk genieten van de zon op onze uitgestrekte ligweide of terras bij de buitenbaden.


Subtropisch Zwemparadijs De Wilder in Haaksbergen. De geplande zwemlessen van de donderdag werden daardoor geschrapt. Optisport beheert meerdere zwembadcomplexen in het land.


Beelden van zwembad De Wilder in Haaksbergen. Ruim jaar geleden al volgde TV Sternet (toen nog STILOH geheten) het wel en wee rond het zwembad op de voet. Tijdens het onderhoud worden de roestvrijstalen bevestigingsmaterialen vervangen. Door gewijzigde wetgeving . Like onze FB en blijf op de hoogte.


Geplaatst door, Bekijk ook de oude films online op: Ga naar website . Volop ruimte met vele voorzieningen zoals, subtropisch zwembad De Wilder, terras met speeltuin, animatie in de schoolvakanties en nog veel meer.

Of wat dacht u van de unieke ligging met prachtige natuurgebieden aan de ene kant en het plaatsje Haaksbergen aan de andere kant. Deze vakantiebestemming in een. Het golfbad is een meterbad dat met uitgeschakelde golven ook kan dienen als wedstrijdbad.


Welkom op de website van ZV Scholtenhagen! Bekijk hier onze mooie vereniging en kom alles te weten over Waterpolo en zwemmen. Stream Naaktzwemmen bij zwembad De Wilder in Haaksbergen : wat neem je mee? Twente from desktop or your mobile device. Samenwerking Twentebad in Hengelo en zwembad de Wilder in Haaksbergen van de baan.


Badmanager Ilija Melisie van het Twentebad was al enige tijd in gesprek met Stichting De Wilder, de huidige exploitant, over een soort . Overzicht van sportieve activiteiten, zwembaden en (overdekte) speeltuinen in Haaksbergen. Met ook informatie over wandelen en fietsen in en rond Haaksbergen. Zou het er nog steeds zo gaaf zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.