maandag 30 november 2015

Aquamar zwembad

Recreatief zwemmen sportbad 07:- 16:00. Dameszwemmen 09:- 10:15. Sportbedrijf Katwijk beheert en exploiteert sporthalen, gymzalen, multifunctioneel centrum Het Dorpshuis, schietsportaccommodatie Het Vizier en zwembad Aquamar. Onze accommodaties zijn gevestigd in verschillende dorpskernen van de gemeente Katwijk en zijn dus voor iedereen makkelijk te bereiken.


Tarieven zwembad Aquamar.

De prijs van deze losse baden is . Zwemmen is hèt perfecte uitje voor het hele gezin! Een bezoek aan zwembad Aquamar is leuk voor iedereen, of u nu kin tiener of volwassene bent. In ons subtropische recreatiebad is er voor iedereen wat leuks te beleven. Wat dacht u van supersnel glijden van onze . Er zijn veel vragen over het nieuwe zwembad in Katwijk. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.


Zal het zwembad Aquamar sluiten tijdens de bouwwerkzaamheden?

Het zwembad Aquamar blijft geopend totdat het nieuwe zwembad klaar is. Aquanight in zwembad Aquamar. Bij zwembad Aquamar leren we zwemmen volgens het Nationale Zwem-ABC. Een gedegen methode, die garant staat voor een leven lang zwem- en waterplezier.


Met behulp van enthousiaste en gediplomeerde zwemleerkrachten, een gestructureerde lesaanpak en kleine lesgroepen maken we het behalen. Rotspartijen, palmbomen en planten benadrukken de tropische sfeer. Wildwaterbaan, hot whirlpool, een supersnelle glijbaan, warmwaterbassin, pulsers en jetstreams bieden vermaak aan jong en. Zwembad Aquamar in Katwijk heeft het allemaal! Er is een subtropisch en een sportzwembad.


Aquamar heeft verschillende baden voor zowel sportieve en recreatieve zwemmers. Bij Aquamar kunt u naast zwemmen ook naar het stoomba de zonnestudio, het Aquamar Café en de Oase Beach Bar. Avondje zwemmen even een korte impressie hoe het was.


Camera : Gopro Hero Silver Edition. YuconVR maakte deze 3D-animatie voor OLCO Maatschappelijk Vastgoed. Deze partij ontwikkelt het.


In het subtropische recreatiebad is er voor iedereen wat leuks te beleven.

De brandweer van Katwijk, de officier van dienst en de adviseur gevaarlijke stoffen werden opgeroepen voor het lek. Het lek ontstond in een van de tanks. Een speciale opvangbak bleek ook niet te werken waardoor chloor . Combinatie OLCO-Sportsphere bv heeft de opdracht verworven voor de nieuwbouw van zwembad Nieuw Aquamar in Katwijk. Het nieuw te realiseren zwembad wordt een modern en duurzaam zwemcentrum, dat helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Het complex omvat onder andere een . In opdracht van Gemeente Katwijk wordt door Sportsphere in samenwerking met Olco op het buitenterrein van het jaar oude Aquamar een nieuw zwembad ontwikkeld en gerealiseerd.


Het nieuwe zwembad zal na oplevering het verouderde zwembad vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.