donderdag 26 november 2015

Zwembad de heerenduinen

Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Het leukste uitje voor het hele gezin. In verschillende baden hebben we wisselend per week op woensdagmiddag, zaterdag en zondag sport- en spelmateriaal in het bad. Kijk op het overzicht welk element deze week in het water ligt.


Heeft uw kind bij ons zwemles en wilt u de zwemscore van uw kind volgen,.

PLanPlan of klik op de afbeelding. Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Vanaf de leeftijd van jaar kunt u uw kind inschrijven voor het A-diploma. Dit kan aan de receptie van het zwembad tegen betaling van € inschrijfgeld. Verenigingen in deze accommodatie.


Zwembad de Heerenduinen , IJmuiden. Recreatiebad met wildwaterkreek. Als lid van Servicepaspoort krijgt u korting op ouder- en.

De bouten en pennen van bijvoorbeeld de duikplank en nooduitgangen zijn afgekeurd vanwege corrosie. De dood van een baby door een vallende . Ruim 6kinderen en begeleiders hebben vrijdag oktober Halloween gevierd in zwembad De. Ook vindt je hier meer informatie over contactpersonen, trainingstijden en andere media. Zwemmen in kostuum is toegestaan. Je kan ook meedoen aan de kleurwedstrijd.


Kinderen zonder zwemdiploma en . Er is een wedstrijdbad maar ook een fijn peuter- en kleuterbad met leuke speelfiguren. Speel een potje volleybal, korfbal of tafeltennis! En natuurlijk rust je even lekker uit op de ligweide. In zwembad de Heerenduinen kun je ook . Wat is er nou heerlijker dan een dagje ontspannen in het zwembad?


Hier spettert jong en oud erop los, zowel binnen als buiten. Ben je binnenkort jarig en wil je een spetterend feestje geven, dan is zwembad De Heerenduinen dé plek om dit te doen. Met je vrienden en vriendinnen vier je jou feestje in het recreatieba waar je o. De doelstelling van Reddingsbrigade Nederland en dus ook van de IJRB is “het voorkomen van de verdrinkingsdood”.


De IJRB doet dit door mensen op te leiden tot.

Bedankt dat je meehelpt om jouw verenigingspagina op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.