donderdag 26 november 2015

Zwembad culemborg

Discozwemmen voor het Glazen Huis Culemborg. Wij steunen het Glazen Huis Culemborg en 3FM Serious Request. Kom je vrijdag december discozwemmen? Het bad ging op februari dicht. Zwembad De Waterlinie, Culemborg.


Onder meer omdat er geen toestemming was gevraagd aan de provincie om te openen terwijl dat wel verplicht is.

Het gloednieuwe zwembad was maar een maand open. Zwemmen was nog nooit zo leuk. Elke dag vrijzwemmen, de leukste zwemlessen. De gemeenteraad van Culemborg evalueerde de afgelopen periode het proces van de totstandkoming van zwembad De Waterlinie.


Doel van de evaluatie was om te leren van dit proces. Er zal in de toekomst namelijk vaker worden samengewerkt met burgerinitiatieven. Door goed te kijken naar de totstandkoming van het . Het zwembad kampt met diverse problemen, meldt de provincie Gelderland.


Wereldwijde innovatie in de wereld van zwembaden!

In het zwembad Culemborg hebben wij een beweegbare zwembadbodem met een geïntegreerde wand geïnstalleerd. Tijdens de bouw van het nieuwe zwembad werkten de gemeente en inwoners voor het eerst zo grootschalig samen. Inwoners - vooral van de verenigingen die gebruikmaakten van het bad - vormden vervolgens een . Het merendeel van de gebruikers van zwembad De Meer en andere Culemborgers die zich op welke wijze dan ook betrokken voelen bij het zwembad in Culemborg.


Van zwembad De Meer naar zwembad De Waterlinie. Niet te wijzigen trefwoorden. De gebruikers vroegen zich af hoe het verder moet met het zwembad en welke gevolgen het tekort . In Culemborg heeft een grote brand gewoed in een oud zwembad.


Volgens Omroep Gelderland zou het gebouw aan de Multatulilaan worden omgebouwd tot een moskee. Een groot deel van het oude zwembad is in vlammen opgegaan. De brand veroorzaakte veel rookoverlast in de omgeving. Type zwembad : Binnenbad.


Bezoekadres: Multatulilaan 5. De politie gaat ervan uit dat het voormalige zwembad in Culemborg eind vorig jaar in brand is gestoken. Dat zei een woordvoerder vandaag. Het hele gebouw stond in brand.


Er waren veel blusvoertuigen aanwezig. De vlammen waren in de wijde .

Natuurlijk bent u meer dan welkom om zelf uw verblijf in zwembad de Meer ontspannen door te brengen middels ons aanbod aan faciliteiten. Een leegstaand zwembad in Culemborg is woensdagavond door een grote uitslaande brand verwoest. Onze professionele medewerkers begeleiden u ook graag bij de activiteiten. Oktober geen zwemmen ivm onderhoud zwembad.


Zie de berichtgeving van hen hieronder: Geachte dames . ZV de Meer is een van de grootste zwemverenigingen in de regio. Als vereniging willen we iedereen kunnen bieden wat hij zoekt. Er kan fanatiek gesport worden maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Twee gemeenten waren de laatste weken in het nieuws met burgerinitiatieven om een zwembad te realiseren.


Zowel in Culemborg als in Abcoude in De Ronde Venen hield en houdt de discussie de gemoederen aardig bezig. Burgerinitiatieven zijn hot in gemeentelan maar zeker als het gaat om dit . Dit meldt de politie vrijdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.