donderdag 26 november 2015

Kunstgras speelveld

Kunstgras speelveld speciaal voor uw kinderen. Speelgras in diverse kleuren voor een scherpe prijs. Morgen al bij u thuisbezorgd!


Op zoek naar kunstgras voor een kindvriendelijk en mooi speelveld ? Bij ons kunt u terecht voor een compleet kunstgras speelveld. Is het voor een voetbalveldje, of staan er speeltoestellen waar val demping onder moet liggen?

Een kunstgras speelveld. In Stellendam hebben wij een speelveld aangelegd met kunstgras. Kijk de kinderen heerlijk spelen! Wij informeren u graag naar onze mogelijkheden.


Het ROC in Hoofddorp had dringend extra ruimte nodig voor buitensportactiviteiten. Om aan de sportinvulling te kunnen voldoen werden zelfs ruimtes gehuurd van de gemeente Haarlemmermeer. Om de leerlingen binnen het schoolcomplex te houden is gekozen voor de aanleg van een multifunctioneel sportveld.


Of er kunstgras met of zonder vulzand wordt toegepast hangt af van hoe intensief het speelveld wordt gebruikt.

Voor kinderdagverblijven, schoolpleinen en ( openbare) speelvelden hebben wij speciaal gecertificeerd kunstgras. Valdemping is een belangrijke voorwaarde om veilig te kunnen spelen. Het valveilige kunstgras van Vario is de ideale valondergrond op het speelveld. Veilig, Zacht én Kindvriendelijk kunstgras.


Wij bieden kunstgras op maat in verschillende kwaliteiten. Wilt u kwaliteit kunstgras leggen in uw tuin, speelveld , balkon of sportveld? Wij verkopen het kunstgras vanaf € 1per M2.


Vindt hier het verkooppunt in uw regio. Met speelgras speciaal voor kinderen? Het bleek echter te gaan om vervanging van het versleten kunstgras bij (een van) de doelen. Belangstellende buurtbewoners hoorden van de uitvoerders dat uit inspectie bleek dat het speelveld niet langer veilig te bespelen was.


De opdracht was om het kunstgras te vervangen. Aan het eind van de dag . Bij deze school hebben wij het speelterrein grondig aangepakt en rubberen tegels vervangen voor kunstgras. Onder het kunstgras zijn valplaten geinstalleerd die zorgen voor demping bij eventueel vallen van kinderen. Bij Kinderdagverblijf De Bibelebontse berg in Amsterdam hebben wij 50Mspeel - kunstgras aangelegd.


Het kunstgras is voorzien van een valdempende ondergrond met valveilige certificering (TüV Nord).

Hierdoor kunnen de kinderen veilig spelen, zonder zich te bezeren. Nobel Grass school Zoetermeer 3m2. Woerden met valhoogte tot 1cm.


Echt gras is niet bestand tegen het intensieve gebruik van spelende kinderen op scholen. Daarom gaat het snel stuk en dient het constant hersteld te worden. De onderlaag in combinatie met het kunstgras en het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.