donderdag 26 november 2015

Moestuin agenda

Bekijk onze tips in de moestuinkalender van januari. Alle informatie die u nodig heeft voor uw moestuin. Een tuinkalender voor de moestuin , voor de teelt van jouw groenten en fruit Mijn Moestuin. Wanneer zaai, plant en oogst je je groenten?


Met de handige moestuinkalender van Velt kun je de planning voor je eigen tuin en je teeltresultaten noteren. De bijhorende teeltgegevens kunnen je helpen bij het opmaken van je planning.

Voor iedereen die een moestuin heeft of een moestuin wil beginnen heeft Groei. Indeling in: Groenten, Kruiden, Bloemen, Bloembollen, Gazon, Combinatieteelt Zaaikalenders moestuin : wanneer zaaien, verspenen en oogsten? Zaaien Kas, Zaaien Buiten, Oogsten. Blad- en steelgewassen, Knol- en wortelgewassen, Ui- achtigen, Koolsoorten, Peulvruchten, Gebleekte gewassen, Vruchtgewassen, . Hieronder kun je de link vinden naar de groentezaaikalender.


Bedenk dat wanneer je zaden koopt de beschrijving die op de achterkant van het zakje staat altijd de beste . Een moestuin begin je als de vorstperiode is afgelopen. Dat is meestal in maart of april. Spinazie kun je bijvoorbeeld al in maart en april .

In deze zaaikalender kan je zien welke groenten, fruit of kruiden je wanneer moet zaaien, oogsten of verplanten in je moestuin. Je kijkt nu naar de moestuin activiteiten in Januari. Gebruik onze Moestuin Planner voor een zaaikalender op . Hét standaardwerk voor de moestuin ! Een handige papieren kalender voor de moestuin en de groentetuin. Uit de inleiding van deze kalender: Op deze werkkalender kan je de planning voor je eigen tuin en je.


Ik ben van huis uit bioloog en geloof dat wij wereldwijd aan het evolueren zijn naar een andere samenleving. We zijn ons meer bewust van maatschappelijke problemen, worden gek van onze bureaucratische systemen en willen zelf invloed uitoefenen waar het kan”, . Deze agenda staat bomvol met allerlei handige tips en informatie over het zaaien, verdere opkweek en de oogst. Met meer dan maarliefst verschillende soorten groenten en fruit is deze agenda één van de meest complete . Het boek bestaat vooral uit een dag-per-dag agenda met suggesties wat te zaaien in de tuin. Dit maakt opzoeken van gewassen niet ideaal maar kan wel een handig hulpmiddelen zijn bij het geven van zaai-ideeën. Nooit meer te vroeg of te laat zaaien dankzij deze handige moestuinkalender!


Elke maand vind je tips en weetjes. Inclusief zaden en zaai-en oogstkalender. Wil je graag je eigen groenten kweken, maar heb je helemaal geen tuinervaring?


Of ben je een ervaren moestuinier en op zoek naar de ultieme tips voor nóg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.