donderdag 26 november 2015

Prieel huren

Styling voor een onvergetelijke bruiloft huur je bij White Weddings. Wil je een prieel huren voor je bruiloft? Zoek niet verder, bij White Weddings vind je de grootste keuze trouwpriƫlen in Nederland. Dan mag een trouwboog of prieel natuurlijk niet ontbreken!


Wij hebben diverse soorten prielen en trouwbogen. Zo hebben wij metalen en houten varianten in verschillende kleuren.

Stijlvol gedecoreerd met bloemen geef je je trouwboog of prieel een extra romantische look. Heb je een ander soort feestje? Verhuur witte klapstoelen en decoratie voor huwelijksceremonie. Specialist in niet-traditionele trouwfeesten. De backdrop zal in overleg gedecoreerd worden.


De prijs is inclusief op- en afbouw (en eventueel stof), maar exclusief de verdere decoratie (zoals bloemstukken, boeketten of linten). Neem dan contact met me op. Doe je de trouwplechtigheid niet in de kerk maar heb je een ceremoniƫle plechtigheid in de feestzaal of thuis in de tuin en wens je hiervoor een prieeltje te huren ?

Dan ben je bij Het Bruidsparadijs aan het goede adres. Geef uw ja-woord in dit prachtige trouwprieel. U kunt dit trouwprieel huren bij De Vesting Verhuur. Maak het feest compleet en zet dit bruiloft prieel op uw trouwlocatie. Bij ons kunt u ook luxe trouwstoelen huren voor de gasten.


Heeft u interesse in dit trouwprieel huren , voeg het dan gerust toe aan uw offertelijst. Sommige locaties beschikken zelf al over een prieel , andere bruidsparen vinden het leuk om er zelf een te maken en dan is er natuurlijk ook nog de optie om ze gewoon te huren ! Je kunt bij In Style Styling bijv. De a- symmetrie en combinatie van hout en zachte stof maken dit prieel bijzonder.


Al uw bruiloftsartikelen kunt u huren bij De Vesting Verhuur. Prieel trouwboog te huur . U wilt graag een romantisch, wit trouwprieel met twee comfortabele trouwstoelen. In Nederland hebben we . Mooie nieuw prieel en trouwboog te huur. Geschikt voor bruiloften, tuinen en op het strand.


U kunt het prieel of trouwboog huren en zelf op zetten of wij zetten deze graag op locatie voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het . Super leuk prieel voor bijv.

Gemakkelijk om in elkaar te zetten en te vervoeren. In onderstaande catalogus bieden wij unieke storytelling items te huur aan. Ook het ultieme cadeau voor de trouwgasten vind je hier, de heerlijke gepersonaliseerde geurkaarsjes ! Een tijdelijke overkapping huren als prieel of veranda kap.


Handig verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van trouwartikelen en bruiloftsspullen waaronder meubilair voor tijdens de ceremonie. Hieronder valt ook het trouwprieel gemaakt van bamboe, die te decoreren is naar het thema van uw bruiloft of trouwerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.