dinsdag 24 november 2015

Ratten verjagen ultrasoon

Kun je ratten verjagen met geluid ? Er zijn producten in de handel – en dus ook op internet verkrijgbaar waarmee ratten verjaagd kunnen worden met geluid. Ultrasoon geluid wel te verstaan. Maar laten we eerlijk zijn : ratten verjagen met geluid zal het probleem met ratten niet oplossen.


Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. Dag forummers,Voor de hobby heb ik raskippen en ik heb me altijd voorgenomen ze weg te doen zodra ik last van ratten kreeg.

Maar nu ik denk last van ratten te hebben he. Een rattenverjager werkt met ultrasoon geluid wat ervoor zorgt dat de ratten verjaagd worden. Hallo, heeft er iemand ervaring met ultrasone apparatuur ter bestrijding van ratten ? Hier en daar maken ze reklame dat deze. Niets wijst erop dat knaagdieren en insecten verjaagd worden door geluid of electronische velden.


De argeloze consument word . Apparaten die ratten verjagen met ultrasoon gelui trillingen, geluidsgolven of andere gelijkwaardige eigenschappen werken helaas niet. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er geen direct verband bestaat tussen het gebruik van deze apparatuur en het met succes afschrikken of verjagen van .

Zwangere vrouwen wordt afgeraden om. Dit is van de rede dat ultrasoon geluid niet effectief is tegen muizen, ratten en kakkerlakken. Als antwoord op deze vernietigende kritiek heb ik een TOPCRAFT ultrasone ongedierteverdrijver geplaatst. Hier had ik goede berichten over gehoord.


Volgens de verpakking verdrijft het apparaat door ultrasoon geluid muizen, ratten , spinnen en andere schadelijke dieren. Te koop bij de Aldi voor €199. Deze manieren van ratten bestrijden zijn niet schadelijk voor het milieu en een duurzame manier om van ongedierte zoals een rattenplaag in je huis af te komen. Deze krachtige verjager is geschikt voor zowel het verjagen van muizen als ratten. Door middel van ultrasoon (=voor mensen onhoorbaar) geluid wordt het ongedierte verjaagt.


Het bereik is, zonder obstakels, maar liefst 3vierkante meter. Oplaadbare ongedierte verjager ultrasoon , de ideale verjager om je tuin ongedierte vrij te houden. De ratten raken geïrriteerd door het geluid van de rattenverjager en zullen de ruimte verlaten. Met een rattenverjager bent u zeker van de ratten af. Wij hebben verschillende ratten verjagers: . Beschermt de tuin, auto, garage, vuilnisbakken enz.


Voor het afweren van: ratten , muizen, eikelmuizen, steenmarters maar ook katten, honden knaagdieren enz. Via USB-aansluiting op te laden. Pestbye Ratten - en Muizenverjager - Hele Huis: €39.

Geld Terug Garantie Als dit apparaat uw huis niet vrij maakt van ratten of muizen krijgt u uw geld terug! In tegenstelling tot vele andere verjagers op de markt combineert de Ratten - en Muizenverjager- Hele Huis zowel ultrasoon geluid als elektromagnetische . Humane verjager - verjaagt knaagdieren zonder gebruik van vallen of gif. De normale muizenverjagers verspreiden een ultrasoon geluid waarmee ze kruipende insecten, muizen en ratten verjagen. Het nadeel hiervan is dat ze maar ruimte per keer aan kunnen, omdat het ultrasone geluid niet door muren heen gaat. Muizen kunnen verjaagd worden met gelui of eigenlijk met ultrasone tonen.


Dit zijn schommelende geluidsgolven met een frequentie die dusdanig hoog is, dat deze niet te horen zijn met ons menselijk gehoor. Dit klinkt ideaal, stop een apparaatje in het stopcontact en de muizen blijven weg, helaas werkt dit niet zo. U kunt gebruik maken van rattenvallen of rattengif. Ratten vangen kan op verschillende manieren gebeuren. Maar u kunt de ratten ook verjagen met apparaten die een ultrasoon geluid vervaardigen.


Bij het gebruik van al deze middelen bent u nooit voor 1 zeker dat u ook daadwerkelijk van de rattenplaag afkomt. Helaas hebben wij niets gevonden voor Ratten muizen kruipend ongedierte verjagen 325m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.