vrijdag 20 november 2015

Tussentreden trap

U heeft minder kracht nodig en uw gewrichten worden minder belast. Onafhankelijke informatie over tussentreden. Tussentreden halveren het hoogteverschil per traptrede. Er is minder spierkracht nodig om trap te lopen en hiermee een geschikt hulpmiddel bij beperkte mobiliteit.


Als traplopen een probleem wordt. Simpel traplift alternatief!

Wanneer traplopen een probleem wordt, heb je traditioneel keuze uit. Het aantal treden van je trap wordt daarmee verdubbeld en de hoogteverschillen tussen de treden gehalveerd. Zo loop je met minder inspanning toch goed je trap op en af. Goedkoop alternatief voor traplift kopen? Zo kunt u gemakkelijker traplopen.


Een simpel traplift alternatief waarmee u gemakkelijker op eigen kracht uw hele woning kunt blijven gebruiken en vitaler langer thuis kunt blijven wonen. Het kost minder kracht en verlaagt de . Stevige tussentreden om met een halve stap de trap op te lopen, waarbij u minder kracht nodig heeft en uw gewrichten minder worden belast. Het op eigen kracht bewegen zorgt ervoor dat u langer fit blijft en uw bewegingsvaardigheden traint.

Dagelijkse activiteiten, zoals traplopen, zijn daarbij erg belangrijk . De gebruiker hoeft dan niet het hele hoogteverschil per traptrede te overbruggen. Ga voor meer informatie naar de . Door het plaatsen van tussentreden op trappen die toegang geven tot bovenwoningen in Amsterdam kunnen bewoners met loopproblemen makkelijker hun woning in en uit. Gebruikers blijken baat te hebben bij de tussentreden. Dan hoeven ze geen trappen meer te lopen als dat wat moeilijker gaat.


Lieve mensen, traplopen is het aller- aller- allerlaatste wat je op moet geven! Ook mensen met een lichte beperking bijv. Het probleem van deze oplossingen is dat men de spieren niet meer belast, een inactief leven krijgt en dat als gevolg hiervan (verdere) (lichamelijke) achteruitgang . Bij hoge traptreden kunt u tussentreden plaatsen. Zulke treden zijn een halve traptrede hoog. U laat ze op maat maken en u kunt ze links of rechts laten aanbrengen.


Easysteppers( tussentreden ) trap lopen! Een nadeel is dat tussentreden aan de kleine kant zijn. Er past maar één voet op. Antislipstrips op de traptreden en stroeve bekleding verkleinen het risico op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.