vrijdag 27 november 2015

Rare geur in huis

Beste lezers, Graag vraag ik jullie om hulp! Sinds kort hebben wij last van een nare geur in huis. Het is een niet te omschrijven geur, soort van lijkengeur wat ook ne.


Last van een vieze geur in huis ? In dit blog mogelijke oorzaken van de stankoverlast.

Gebruik de checklist om de bron van de vieze geur op te sporen. Wij wonen sinds vier jaar in onze nieuwbouwwoning ( rijtjeshuis ). Wij zijn de eerste bewoners. Af en toe hangt er een vreemde lucht in huis , net alsof er een wietplantage in de tuin staat. Een doordringende lucht, waarvan we niet kunnen achterhalen waar ie vandaan komt.


Hij is het best te ruiken aan . Welke dit zijn en hoe je een muf huis kunt aanpakken - dat lees je hieronder!

Oorzaak van die muffe geur. Er zijn nog een aantal oorzaken van een muffig huis. Ja – die nare geur in huis komt dus vooral door teveel vocht wat niet weg kan uit je . Vreemde chemische geur in slaapkamer. Ik word er moedeloos van en zo verdrietig, huis gekocht voor de baby drie jaar geleden, toen kamers allemaal met hetzelfde een beetje opgeknapt, en de lucht is steeds . Het is dan vaak meteen duidelijk waar allerlei nare geuren vandaan komen. Heel wat lastiger is dat te bepalen als niets wijst op een verstopping van riool.


Toch kan het dan nog zijn dat sommige plekken in huis wel regelmatig bij een bepaalde wind of veel neerslag stinken naar riool geur. Erger nog is het als er altijd . Hoe schoon je huis ook is een vieze geur duikt toch wel eens op. Wij hebben methodes om de strijd aan te gaan met o. We zitten al een tijdje met een vreemde geur in huis ,meestal in de keuken maar nu ruik je het als je de trap afkomt naar beneden ook al.


We dachten eerst aan leiding van in de keuken of vaatwas maar als we het keukenkastje . Ons probleem van maanden geleden is gedeeltelijk opgelost. De geur in de logeerkamer kwam inderdaad van een slechte aansluiting op de afvoerleiding van. Geschreven door nieteke in de rubriek: Gevel.

Vieze geurtjes in huis kun je bestrijden zoals Roy Donders dat doet, met een pannetje wasverzachter op het vuur. Metro Mode ging op zoek naar de beste manieren om de hele winter in een heerlijk geurend huis door te brengen. Hij werkt niet zo lang als de geurkaarsen die je gewend bent, maar lekker ruikt het wel!


Dat is niet de veiligste manier om een fris ruikend huis te hebben. Ohja, ik ben ook geen fan van die luchtverfrissers die je in het stopcontact stopt. Ik geef je tips voor een frisse geur in huis ! Ik werd vanochtend wakker en ruikte een vreemde geur.


Het ruikt ontzettend naar benzine of diesel. Ik denk die laatste (ik heb geen auto). Niemand houdt van vieze geuren in huis. Maar dat is natuurlijk heel raar.


Zet daarom regelmatig de ramen open om de kamers te laten luchten. Om nare geurtjes in de vuilnisbak te vermijden, kun je de bodem van de vuilnisemmer vullen met een laagje kattenbakvulling. Stank in huis is regelmatig toe te wijden aan muizen of ratten in huis.


De stankoverlast kan omschreven worden als een penetrante geur die met name in combinatie met warmte sterk op kan spelen. Ook spitsmuizen zijn een welbekend probleem door de stank die ze kunnen veroorzaken. Odi Odi Kan iemand mij vertellen wat het betekend als er een rauwe geur is huis opduikt van tijd tot tijd?


En wat kan ik eraan doen? Laatste tijd hebben wij vaak een vieze, muffe geur in de slaap- en woonkamer ( die naast elkaar zijn). Ik heb eens een jongen sterk verdacht van wied roken, maar de lucht bleek van een weinig gebruikte open haard te komen. We hebben hier normaal nooit zo erg last van als afgelopen dagen.


Je kan toch sowieso naar de buren stappen (als daar de lucht vandaan komt) en zeggen dat jouw huis ruikt naar een geur die bij hen vandaan komt en of . Vuile borden en kopjes die je een paar dagen in de vaatwasmachine laat staan, gaan al snel ruiken. Een halve citroen of een kopje azijn helpen om dat te neutraliseren. Bovendien kun je de citroen en de azijn laten meewassen, want ze zorgen voor een mooie glans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.