woensdag 25 november 2015

Elektrisch schuifdak serre

Om de montagetijd zo kort mogelijk te houden voor u! Het schuifdak is een geavanceerd ontworpen systeem, welke wordt vervaardigd uit gepatenteerde aluminium profielen. Onze elektrsiche schuifdaken worden voorzien isolerende . Een serre met schuifdak heeft veel voordelen. In een warme zomer haal je door de ramen open te schuiven de buitenlucht naar binnen.

En in koudere periodes heb je een gesloten constructie waar je heerlijk kunt zitten. De schuifdaken zijn waterdicht en winddicht. Je kunt ook kiezen voor elektrische schuiframen.


Het elektrisch aangedreven schuifdak is ideaal voor meerdere soorten gebruikersruimten. Zo worden deze elektrische schuifdaken veelal toegepast bij serres , lichtstraten, horeca gelegenheden, ongeïsoleerde tuinkamers, overkappingen en bij zolderkamers die als dakvensters gebruikt worden. De gevel van een woning is . Uiteraard is ook het schuifdak helemaal naar wens aan te passen.

Ook het schuifdak is uit te rusten met diverse glaswanden, screens, serrezonwering , verlichting etc. Te koop: - aluminium liggers met polycarbonaat platen. Aluminium goot - onderbouw. Na grondige studie en uitgebreide testen in het laboratorium van het bedrijf SAPA is het doorontwikkelde elektrisch schuifdak als veranda nu leverbaar. Schuifdaken en ramen voor alle mogelijke toepassingen.


U verlengt de zomer en de problematiek rond warmteontwikkeling in de zomer wordt door het . Een even elegant als uniek systeem is de schuifbare terrasoverkapping van Ittalum. Elektrische schuifdaken voor woningen, serres , terras- en zwembadoverkappingen. Nog meer genieten van uw tuin of terras, van het begin van het voorjaar tot. Het nieuwe elektrische schuifdak van ZONNERANDA en SERRE 20met . Glazen schuifdaken - Geniet het hele jaar door van natuurlijk licht en verwelkom de buitenruimte in uw huis.


Het systeem is een technisch hoogstandje en kan voor het gemak volledig elektrisch maar ook handmatig worden bediend. De glazen schuifdaken hebben. Om nog meer het buitengevoel binnen te creëren, voorziet u de serre van een manueel bediend of elektrisch schuifdak.


Bij mooi weer zet u het schuifdak open voor extra verkoeling en u heeft op deze wijze direct verbinding met buiten.

Voor dagen met extreem hoge temperaturen hebben we bijpassende Serrola . Vroeger werd er dan een eenvoudige glazen constructie geplaatst. De ruimte won u er wel mee, maar qua sfeer en comfort liet dat vaak te wensen over. Met een serre of schuifdaksysteem van Zonneranda combineert u uw woning met een uniek buitengevoel.


Met het elektrische schuifdak kunt u zelf de lichtinval regelen en . Nu ook leverbaar een verschuifbare overkapping met gebogen boogsigmenten. Leverbaar in alle soorten maten en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.