dinsdag 24 november 2015

Zwemmen in de eemhof

Snelle stromingen, bochten, hobbels. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen.


Dagarrangement op De Eemhof. In het Market Restaurant kun jij onbeperkt genieten van een heerlijk drie .

Lees reviews van Zwembad Aqua Mundo De Eemhof Zeewolde Flevoland Nederland. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. Ik wilde mijn nichtje en vriend graag een leuke dag bezorgen.


Er was in eerste instantie niks a. Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs DE EEMHOF ! Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! Want oh: wat kun je hier heerlijk zwemmen , plonsen, glijden en relaxen! Voor slechts € 12- kunt u 10x komen zwemmen ! Dat is slechts € 1- per persoon, per keer!

Center Parcs de Eemhof : Zwemmen in aqua mundo. Voucher per maximaal personen. Na maanden reikhalzend wachten, was het dan eindelijk zo ver. De bewoners van WoonMere gingen op mei (weer) zwemmen in de Aqua Mundo in de Eemhof te Zeewolde.


Ik heb dit als antwoord gekregen: zover komt het niet en hoeft het ook nooit te komen omdat ons reserveringssysteem ingesteld is op een maximaal aantal toelaatbare daggasten Als die daggasten reserveringen vol zijn kan je inderdaad geen reservering meer maken en dus ook niet komen zwemmen. Graag zou ik met mijn gezin een dagje gaan zwemmen in de Eemhof. Voor volwassenen en kinderen ben ik ¤kwijt. Maar ik vind het zo duur. Een vakantie daar is geen optie, geen vrije dagen.


Is er ergens een kortingsactie die ik zou kunnen sparen? Bij de wasmiddel of de pannenkoekenmix oid? In de Aqua Mundo in De Eemhof kun je natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen in het golfslagbad. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte.


En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Caritas Urk biedt vrijdag de mogelijkheid om te gaan zwemmen in de Eemhof. Deelname kost 1euro per persoon. Klik hier voor meer informatie.


Het reserveren van zwembadkaartjes is verplicht in verband met beschikbaarheid.

De kaarten zijn strikt persoonlijk en alleen geldig op de dag van aankoop. Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig . Aqua Mundo de Eemhof in Zeewolde is een subtropisch zwembad voor jong en oud. Je kunt lekker ontspannen in het bubbelbad of meedeinen in het.


Geben Sie Ihre Bewertung für Zwembad Aqua Mundo De Eemhof in Zeewolde Flevoland ab und laden Sie Ihre Fotos und Videos hoch! Photos and videos Photos and videos . Voordat we de volgende dag weer naar school moeten, gaan we natuurlijk wel eerst de zomervakantie spetterend afsluiten! Eerder is BRAM naar dit zwembad geweest en hebben we gezien hoe de kinderen genoten hebben!


De eigen bijdrage per kind is dat is inclussief entree en vervoer. Daarnaast heeft het zwembad een zogenaamde Flowrider, waarbij men onder begeleiding op een surfboard tegen een golfstroming kan zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.