donderdag 26 november 2015

Muizen in de muur

Hoor jij wel eens muizen in je spouwmuur en wil je ze niet in je hele huis? Lees hier hoe je dit ongedierte het beste en duurzaam kunt bestrijden. Wij hebben deze winter ook voor het eerst muizen in de muren.


Muizen in de spouwmuur bestrijden - Muizenplaagbestrijden. Of is er sprake van muizen tussen de muren ? Laat dan een professionele ongediertebestrijder de muizen bestrijden.

Tijdens het lopen, schuren ze telkens met hun vacht tegen de grond of de wand aan. Op deze manier blijft het buiksmeer - het vuil en vet van hun vacht - achter op de muur of vloer. Bij een grote muizenplaag kunnen ophopingen ontstaan van lichaamsvuil, stof, buiksmeer en urine . Ook muizen op zolder kunt u het beste bestrijden door er vergif te plaatsen en deze voederplaatsen met regelmaat te controleren.


Sinds enige tijd hebben we muizen in huis. Muizen lopen vaak dezelfde routes in uw woning en bedrijfspand. Het vuil en vet van hun vacht blijft achter op de muur of vloer en heet buiksmeer.


Maarrrr hoe zorg je dat ze daar verdwijnen?

Woon in een oud huis en hoor daar wel eens wat in de muren. Nu ben ik behoorlijk bang van muizen (in huis, wil dat echt niet!!!!) Maar wat kan je daar aan doen? Heb ze nog nooit in huis zelf gezien maar ben zo . Ik heb manlief al een keer heel de slaapkamer van ons en mijn zoontje ondersteboven laten halen (midden in de nacht) omdat ik er van overtuigd was dat . Een ruimte tussen twee dragende muren waar meestal isolatiemateriaal in zit.


Metselaars laten tijdens de bouw openingen vrij tussen de stenen voor de ventilatie. Meestal zijn deze openingen groot genoeg voor muizen om binnen te dringen. Vooral in het najaar vanwege de weersomstandigheden lopen muizen vaak . Ze knagen op deze materialen om hun tanden te scherpen.


Liefst voedsel rijk aan eiwit en vet (denk aan grootvader's houten muizenklem met spekvet gevuld) zoals noten, granen, zaadjes en . Het zijn alleseters, tot papier en zeep toe. Theo ving ratten in huis: Er hangt een penetrante lijkenlucht - Duration: 1:37. Zet de doosjes met giftig lokaas op plaatsen waar de muizen wél, maar kinderen en huisdieren níet komen. Controleer dagelijks of er nog voldoende (niet-beschimmeld) lokaas in de doosjes zit en vul dit zo nodig aan, totdat de muizen er niet meer van eten.


Als je muizen in huis hebt, dan kun je dingen doen. Heb muizen al veel kunstjes zien uithalen. Water from the Supermarket - Buy it .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.