vrijdag 20 november 2015

Ginkgo biloba mariken

De hoogte na jaar is 1cm. Deze plant is zeer winterhard. Door zijn compacte groeiwijze kan hij in het kleinste stadstuintje een plaatse. Plat- bolvormige en compacte habitus, bladverliezend.


Jonge twijgen relatief dik, hetgeen de compacte uitstraling zeer ten goede komt.

Goudgele hefstverkleuring. Op oudere leeftijd zullen de takken iets meer hangen. Het waaiervormige blad is donkergroen en verkleurt in de herfst naar oranje en felgeel. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Voor in de kleine tuin echt een aanrader.


Staat bekend vanwege zijn bijzondere bladeren. Ook heeft hij een gele herft kleur.

De Japanse Notenboom groeit zeer langzaam tot een Bolboom. De Ginkgo biloba Mariken hoeft niet gesnoeid te worden en is makkelijk in onderhoud. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Doet het goed op iedere niet te natte bodem. Mooie bladverkleuring naar goudgeel in de herfst. Dit blad verkleurd in de herfst van groen naar helder geel. Dus vandaar dat hij goed te gebruiken is en een kleinere tuin.


De japanse notenboom, Ginkgo biloba Mariken ook wel de Geluksbooms of Levensboom genoemd Planten – en in dit geval een boom – worden als sinds de eeuw zeer gewaardeerd. Ginkgo biloba Japanse notenboom soorten cultivars voor kleine tuin stadstuin notenbomen planten. Nederlandse naaJapanse notenboom.


Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen . De volledige naam is ginkgo biloba mariken. Bloemkleur: bloeit niet.


Volwassen hoogte: de stam blijft 1centimeter, totale hoogte maximaal 2centimeter.

Na de veredeling hiervan bleek dit een prima plant, die kleinblijvend is. Dwergvorm van de Japanse notenboom, ooit gevonden als heksenbezem in een Ginkgo in het Kronenburgpark in Nijmegen. Compacte groei met groen bla na jaar is het formaat tot 1cm. Prachtige gele herfstkleur.


Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. Gevonden als heksenbezem in een Ginkgo in het Kronenburger Park in Nijmegen. Plat bolvormige compacte habitus. De plant mag in het voorjaar gesnoeid worden zodat men een goede volle bol krijgt.


This dwarf Ginkgo Biloba tree is an ornamental masterpiece prized for its compact stature and dense leaves. The miniature tree retains the many charms of the towering Ginkgo Biloba, . Dit is een leuke kleine bolvorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.