vrijdag 27 november 2015

Serre te koop

Glazen serre te koop in Zonnebeke wegen verhuis. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Serre , huis tuin, tuin. Afmetingen: lengte 6m, breedte 30m, goothoogte 85m, nokhoogte 20m, m2.


X ijzeren frame ( te demonteren),. Met fundering en dakramen.

Een paar ruiten zijn beschadigd maar u krijgt bij de koop nieuwe glazen ruiten. Koop of Verkoop serre op Marktplaats. BESPAAR GELD OP EEN NIEUWE SERRE Een serre zorgt door het vele glas voor licht, warmte en ruimte en voor een verbinding van de woonruimte met … N. U zoekt een serre te koop ? Voor u tot aan koop overgaat, krijgt u bij de A. Serre Popular groen met veiligheidsglas.


Gelieve je zoekresultaten te verfijnen.

Toon de volgende resultaten . Wij bieden niet alleen complete serres aan, maar elk gewenst onderdeel! GEWÄCHSHAUSKLAMMERN Klips KLEMMEN Glasklemmen GRAU verzinkt - x 30mm ! Een Filclair serre is de som van ervaring, praktijk en technisch vernuft. Want het resultaat is een serre die op korte termijn praktische tuinverlangens invult en op lange termijn niet meer weg te denken is uit de gaard van een tevreden klant.


Zowel voor tuingenieters, groene vingerliefhebbers als . Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar. Geleidelijk aan voegen we meer producten toe. Ideeën voor een nieuwe serre ? Groenten: een groentenserre: onderhoud en plantenkeuze serre groenten tomaten verzorging ongedierte bestrijden moestuin tuinieren hobbyserre kopen tuin serres. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Ontdek ons assortiment Serres.


Ook in de gure wintermaanden komen serres van pas als opslagplaats voor tuinmateriaal en wintergevoelige planten. Wanneer je een serre gaat kopen kom je al snel voor een aantal vragen te staan. Welk formaat serre is het beste? Welke soorten glas zijn er te koop ?

Wat is de beste locatie voor een serre ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.