donderdag 26 november 2015

Pepermuntolie tegen muizen

Veel van deze producten bevatten natuurlijke ingrediĆ«nten als pepermunt , waarvan bekend is dat muizen er niet van houden. De geur van pepermunt is voor knaagdieren veel te sterk waardoor ze hun afstand bewaren. Het gebruik van pepermuntplanten is ook effectief. Ze zullen dus weliswaar afstand bewaren, maar u zult de muizen hierdoor . De beste oplossingen wat te doen tegen muizen.


Muizen in huis kunnen een ware bedreiging vormen voor de gezondheid van de.

Om de geur van pepermuntolie te verspreiden kun je ook, zoals velen voor je al deden, een katoenen bal een aantal seconden in de pepermuntolie. Muggen houden in elk geval niet van lavendel, dus als het geen muizen verjaagt heb je in elk geval minder muggen in huis. En ik dweil wel eens met een drupje pepermuntolie , dan lijkt het in huis ineens een paar graden koeler. Dieren houden in elk geval allemaal niet . Als je theezakje gebruikt, kom je nooit meer muizen of spinnen in je.


Je hebt hier alleen maar een theezakje pepermuntthee voor nodig. Binnen tot dagen zou je huis vrij moeten zijn van het ongedierte! Het werkt het beste als je theezakjes in een hoekje legt. Gaat u muizen in uw huis tegen met pepermuntolie ?

Muizen houden niet van de geur van pepermuntolie. Verwacht niet dat als u een paar druppels pepermuntolie in huis laat vallen u nooit meer last heeft van muizen. Pepermuntolie is echter geen wondermiddel.


Ongedierte mottenballen, mottenballen om muizen te verjagen, mottenballen om muizen te weren, mottenballen tegen muizen, pepermuntolie, pepermuntolie om muizen te verjagen, pepermuntolie om muizen te weren, pepermuntolie tegen muizen Reageer . Doe-het-zelf middelen tegen knaagdieren. Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen.


Het potje ergens neer zetten waar je. Onderschat ook de kracht niet om . Ze vinden de geur zo vervelend dat ze je huis verlaten. Doe pepermuntolie op wattenballetjes en leg deze op de plaatsen waar de muizen zitten of waar ze je huis binnenkomen.


De simpelste oplossing is pepermunt etherische olie tegen ongedierte. En eigenlijk altijd goed en veilig om mee te beginnen. Neem een plantenspuit, doe hier 8-druppels pepermunt olie in en vul aan met water. Goed schudden en klaar is je plantvriendelijke spray.


Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk en kan je . Als u probeert om de pepermuntolie , die een sterke geur uniek op zichzelf kan soms irritant voor de mens zo goed is en werkt erg goed tegen muizen ruiken. Het ziet er naar uit dat muizen ook niet van sterke pepermunt geur houden. Er is een anti muis spray die daar op gebaseert is.

Droog de blaadjes en wrijf ze fijn, strooi de . Planten en kruiden als muizenverjager. Er zijn planten en kruiden waar muizen van nature niet van houden. Enkele van deze kruiden en planten zijn chilipeper, kruidnagel, lavendel, kamille en pepermunt. Niet doen als je of dieren hebt rondlopen die het kunnen eten of dieren hebt die de muis kunnen eten want andere beesten kunnen ook niet tegen. Kast waar mogelijk dichtmaken, ook de kiertjes.


Zit het voer ook echt afgesloten in dozen met dichte deksel? Misschien een overbodige vraag hoor maar ik heb serieus stalgenoten gehad die zich afvroegen waarom zij muizen in de kast hadden en ik niet, want ze ruimden ook . Een voorbeeld hiervan is pepermuntolie. Muizen (of eigenlijk alle knaagdieren) hebben een hekel aan deze sterke geur, en blijven dan ook liever op afstand als ze deze geur ruiken. Doe een paar druppels op een watje en leg deze neer op de plekken waar je denkt dat muizen je huis binnen komen. Gebruik pepermuntolie : Muizen kunnen niet tegen de sterke geur van pepermuntolie.


Ze zullen weggaan wanneer ze het ruiken bovendien voorkom je ook dat ze je huis in zullen dringen. Laat watjes in pepermuntolie weken. Leg de watjes op plekken in je huis of openingen waar muizen weleens zitten.


Ook andere punten waarop ratten of muizen binnen komen worden voorzien van pepermuntolie. Als je van de geur van pepermunt houdt, heb je na deze behandeling een huis wat heerlijk fris ruikt. Maar tegen muizen en ratten helpt het zeker niet. De reden waarom mensen denken dat het toch helpt, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.